Dušan Knežević v. d. direktora niškog aerodroma

Dušan Knežević v. d. direktora niškog aerodroma

RTS petak, 10. avgust 2018.
RTS: Dušan Knežević v. d. direktora niškog aerodroma
Vršilac dužnosti direktora vazdušne luke u Nišu biće Dušan Knežević, dosadašnji šef saobraćaja, odlučeno je na sednici lokalne skupštine.
Dosadašnji direktor Vladica Đurđanović, za koga je ranije pokrenut postupak smene, podneo ostavku. Vršilac dužnosti niškog aerodroma funkciju će obavljati do upisa novog vlasnika u privredni registar. Knežević je rekao za RTS da... »

Gradsko veće hitno predložilo novog v.d. direktora niškog aerodroma

Danas petak, 10. avgust 2018.
Nakon neopozive ostavke direktora aerodroma „Konstantin Veliki“ Vladice Đurđanovića koji se ne slaže sa njegovim državnim preuzimanjem Gradsko veće Niša je na sednici održanoj jutros predložilo za v. d. direktora Aerodroma „Konstantin Veliki“ diplomiranog inženjera za vazdušni saobraćaj Dušana Kneževića, koji već radi na tom aerodomu.
Knežević će se naći na funkciji kada o tome odluči Skupština grada, čije je zasedanje počelo danas. Dosadašnji direktor aerodroma Vladica Đurđanović podneo je juče neopozivu ostavku jer, kako je naveo, „ne želi da učestvuje u... »

Imenovan v.d. direktora niškog aerodroma

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: Imenovan v.d. direktora niškog aerodroma
Niš -- Veće grada Niša imenovalo je danas za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća "Aerodrom Niš" diplomiranog inženjera vazdušnog saobraćaja Dušana Kneževića.
Da bi imenovanje Kneževića, koji je zaposlen na niškom aerodromu, postalo punovažno neophodno je da odluku Gradskog veća podrže odbornici Skupštine grada. Skupštinsko zasedanje je u toku, pa će predlog za imenovanje novog... »

Dušan Knežević novi direktor Aerodroma Niš

Beta petak, 10. avgust 2018.
Veće grada Niša imenovalo je danas za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća "Aerodrom Niš" diplomiranog inženjera vazdušnog saobraćaja Dušana Kneževića. Da bi imenovanje Kneževića, koji je zaposlen na niškom aerodromu, postalo punovažno neophodno je da odluku Gradskog veća podrže odbornici... »

Imenovan novi direktor niškog aerodroma

N1 Info petak, 10. avgust 2018.
Veće grada Niša imenovalo je za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća "Aerodrom Niš" diplomiranog inženjera vazdušnog saobraćaja Dušana Kneževića.
Da bi imenovanje Kneževića, koji je zaposlen na niškom aerodromu, postalo punovažno neophodno je da odluku Gradskog veća podrže odbornici Skupštine grada. Skupštinsko zasedanje je u toku, pa će predlog za imenovanje novog... »

Niški aerodrom dobio novog direktora

Mondo petak, 10. avgust 2018.
Veće grada Niša imenovalo je danas za vršioca dužnosti direktora Javnog preduzeća "Aerodrom Niš" diplomiranog inženjera vazdušnog saobraćaja Dušana Kneževića.
Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac ilustracija Da bi imenovanje Kneževića, koji je zaposlen na niškom aerodromu, postalo punovažno neophodno je da odluku Gradskog veća podrže odbornici Skupštine grada. Skupštinsko zasedanje je... »
©2019 Netmark d.o.o.