Povezane vesti

Novica veran Partizanu: Crno-beli produžili saradnju s kapitenom na još jednu sezonu

Večernje novosti petak, 10. avgust 2018.
Odnos kluba i mene odavno je čvršći od bilo kog ugovora, ovo je bila samo formalnost - poručio je Veličković
NOVICA Veličković je želeo da ostane u Partizanu. Partizan nije želeo da Novica Veličković ode, pa će kapiten crno-belih, koji je produžio ugovor na jednu godinu i u predstojećoj sezoni biti isti. - Već sam mnogo puta istakao šta... »

Euforija među ''grobarima'', novi potpis u Partizanu: ''Neke stvari u životu nikada ne blede...''

Sportske.net petak, 10. avgust 2018.
Crno-beli danas završili još jedan veoma važan posao u prelaznom roku!
Ono što se najavljivalo tokom aktuelne pauze, danas je i ozvaničeno - Novica Veličković će i naredne sezone kao kapiten predvoditi ekipu Partizana! Kako je tokom popodneva saopšteno na zvaničnom klupskom sajtu, Veličković je sa... »

Veličković još godinu u Partizanu

Vesti online petak, 10. avgust 2018.
Krilni centar kaže da je njegov odnos s "crno-belima" čvršći od bilo kojeg ugovora.
Iskusni košarkaš će i naredne sezone kao kapiten predvoditi Partizan. Veličković (32), treći po broju utakmica u istoriji "crno-belih", potpisao je novi, jednogodišnji ugovor sa matičnim klubom. - Već sam mnogo puta istakao šta... »

Veličković u Partizanu još godinu dana

Politika petak, 10. avgust 2018.
"Odnos između Partizana i mene je odavno čvršći od bilo kog ugovora, tako da je ovo danas bila samo formalnost", poručio košarkaš
Iskusni košarkaš Novica Veličković i naredne sezone će kao kapiten predvoditi Partizan jer je dogovorio nastavak saradnje, saopšteno je danas na sajtu kluba. Veličković, treći po broju utakmica u istoriji „crno-belih”, potpisao... »

Ono kad je emocija jača od ugovora: Novica zna zašto

Mozzart sport petak, 10. avgust 2018.
Partizan potvrdio ostanak kapitena i za sezonu 2018/2019
Nije bila dilema „da li“, nego „kad“. A danas je i ona razvejana, pošto je Novica Veličković potpisao ugovor na godinu dana i tako potvrdio ono što se odavno znalo: da će ostati kapiten renoviranog tima crno-belih. Iskusnio krilni centar je ozvaničio nastavak saradnje... »

I dalje će biti kapiten crno-belih!

Mondo petak, 10. avgust 2018.
Novica Veličković danas je i formalno otklonio sve dileme oko svog budućeg igračkog statusa.
Ovog popodneva, kapiten Partizana, Novica Veličković je stavio potpis na novi, jednogodišnji ugovor, čime je i formalno potvrdio svoj ostanak u klubu. Igrač koji se po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu nalazi na trećem... »

Kapiten ostaje – Veličkoviću novi ugovor u Partizanu

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: Kapiten ostaje – Veličkoviću novi ugovor u Partizanu
Novica Veličković, kapiten KK Partizan, produžio je saradnju sa klubom na još godinu dana, saopšteno je na sajtu beogradskog tima.
Veličković je time potvrdio da ostaje u Partizanu, pošto mu je ovog leta istekao ugovor i bio je slobodan igrač. Košarkaš koji se po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu nalazi na trećem mestu večne liste, u ponedeljak će... »
©2019 Netmark d.o.o.