Povezane vesti
Dosta sam ćutao! Anđelo progovorio o raskidu sa Teodorom, rekao da je glavni krivac njena majka, pa šokirao detaljima…
Telegraf 10.08.2018
Anđelo je ovom objavom stavio tačku na priče o njegovom i Teodorinom raskidu, a za sve je optužio Gocu Džehverović. Anđelo Ranković je posle raskida sa Teodorom Džehverović otputovao u Španiju, odakle se oglasio nakon brojnih nagađanja o… »
Teodora se oglasila nakon prozivki između Anđela i njenog brata, sve što je imala da kaže stalo je u 7 reči! (foto)
Telegraf 10.08.2018
Nakon Teodorinog i Anđelovog raskida došlo je do okršaja porodice Džehverović i Rankovića, pa se ubrzo oglasila i pevačica. Bivša rijaliti učesnica Teodora Džehverović nije ostala ravnodušna na prozivke svog bivšeg dečka Anđela Rankovića… »
"Neka me pozove i kaže da nije istina!" Teodorin brat i Anđelo se žestoko isprozivali na društvenim mrežama! (foto)
Telegraf 10.08.2018
Dan 30. jul, oko 18 časova pozivam Anđela Rankovića, pošto sam čuo da mi sestra nije ok, kao ni on - počeo je svoje objašnjenje Sava Džehverović. Anđelo Ranković napravio je pravu zbrku objavom na Instagramu u kojoj je optužio Gordanu… »
Goca Džehverović odgovorila Anđelu na optužbe da se tajno viđala sa njegovim ocem!
Telegraf 10.08.2018
Evo šta Gordana ima da kaže nakon Rankovićevih optužbi da je glavni krivac za njegov i Teodorin raskid. Veza rijaliti učesnika Anđela Rankovića i Teodore Džehverović završila se početkom avgusta, a maneken je napravio haos optužbom na račun… »
Vesti dana »
Policija u Novom Sadu zatekla telo žene: Uhapšen muškarac (47) osumnjičen da je ubio majku
Euronews pre 6 satijoš 37 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
Blic pre 8 satijoš 29 povezanih
Dojče vele o protestima u Srbiji: „Ako me uhapse, znaću da radim pravu stvar“
N1 Info pre 10 satijoš 21 povezana
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije
Večernje novosti pre 6 satijoš 26 povezanih