Povezane vesti

Dosta sam ćutao! Anđelo progovorio o raskidu sa Teodorom, rekao da je glavni krivac njena majka, pa šokirao detaljima…

Dosta sam ćutao! Anđelo progovorio o raskidu sa Teodorom, rekao da je glavni krivac njena majka, pa šokirao detaljima…

Telegraf 10.08.2018
Anđelo je ovom objavom stavio tačku na priče o njegovom i Teodorinom raskidu, a za sve je optužio Gocu Džehverović. Anđelo Ranković je posle raskida sa Teodorom Džehverović otputovao u Španiju, odakle se oglasio nakon brojnih nagađanja o… »
Teodora se oglasila nakon prozivki između Anđela i njenog brata, sve što je imala da kaže stalo je u 7 reči! (foto)

Teodora se oglasila nakon prozivki između Anđela i njenog brata, sve što je imala da kaže stalo je u 7 reči! (foto)

Telegraf 10.08.2018
Nakon Teodorinog i Anđelovog raskida došlo je do okršaja porodice Džehverović i Rankovića, pa se ubrzo oglasila i pevačica. Bivša rijaliti učesnica Teodora Džehverović nije ostala ravnodušna na prozivke svog bivšeg dečka Anđela Rankovića… »
"Neka me pozove i kaže da nije istina!" Teodorin brat i Anđelo se žestoko isprozivali na društvenim mrežama! (foto)

"Neka me pozove i kaže da nije istina!" Teodorin brat i Anđelo se žestoko isprozivali na društvenim mrežama! (foto)

Telegraf 10.08.2018
Dan 30. jul, oko 18 časova pozivam Anđela Rankovića, pošto sam čuo da mi sestra nije ok, kao ni on - počeo je svoje objašnjenje Sava Džehverović. Anđelo Ranković napravio je pravu zbrku objavom na Instagramu u kojoj je optužio Gordanu… »
Goca Džehverović odgovorila Anđelu na optužbe da se tajno viđala sa njegovim ocem!

Goca Džehverović odgovorila Anđelu na optužbe da se tajno viđala sa njegovim ocem!

Telegraf 10.08.2018
Evo šta Gordana ima da kaže nakon Rankovićevih optužbi da je glavni krivac za njegov i Teodorin raskid. Veza rijaliti učesnika Anđela Rankovića i Teodore Džehverović završila se početkom avgusta, a maneken je napravio haos optužbom na račun… »

Vesti dana »