Повезане вести

Доста сам ћутао! Анђело проговорио о раскиду са Теодором, рекао да је главни кривац њена мајка, па шокирао детаљима! (фото)…

Доста сам ћутао! Анђело проговорио о раскиду са Теодором, рекао да је главни кривац њена мајка, па шокирао детаљима! (фото)…

Телеграф 10.08.2018
Анђело је овом објавом ставио тачку на приче о његовом и Теодорином раскиду, а за све је оптужио Гоцу Џехверовић. Анђело Ранковић је после раскида са Теодором Џехверовић отпутовао у Шпанију, одакле се огласио након бројних… »
Теодора се огласила након прозивки између Анђела и њеног брата, све што је имала да каже стало је у 7 речи! (фото)

Теодора се огласила након прозивки између Анђела и њеног брата, све што је имала да каже стало је у 7 речи! (фото)

Телеграф 10.08.2018
Након Теодориног и Анђеловог раскида дошло је до окршаја породице Џехверовић и Ранковића, па се убрзо огласила и певачица. Бивша ријалити учесница Теодора Џехверовић није остала равнодушна на прозивке свог бившег дечка Анђела… »
"Нека ме позове и каже да није истина!" Теодорин брат и Анђело се жестоко испрозивали на друштвеним мрежама! (фото)

"Нека ме позове и каже да није истина!" Теодорин брат и Анђело се жестоко испрозивали на друштвеним мрежама! (фото)

Телеграф 10.08.2018
Дан 30. јул, око 18 часова позивам Анђела Ранковића, пошто сам чуо да ми сестра није ок, као ни он - почео је своје објашњење Сава Џехверовић. Анђело Ранковић направио је праву збрку објавом на Инстаграму у којој је оптужио… »
Гоца Џехверовић одговорила Анђелу на оптужбе да се тајно виђала са његовим оцем!

Гоца Џехверовић одговорила Анђелу на оптужбе да се тајно виђала са његовим оцем!

Телеграф 10.08.2018
Ево шта Гордана има да каже након Ранковићевих оптужби да је главни кривац за његов и Теодорин раскид. Веза ријалити учесника Анђела Ранковића и Теодоре Џехверовић завршила се почетком августа, а манекен је направио хаос… »

Вести дана »