Повезане вести
Доста сам ћутао! Анђело проговорио о раскиду са Теодором, рекао да је главни кривац њена мајка, па шокирао детаљима! (фото)…
Телеграф 10.08.2018
Анђело је овом објавом ставио тачку на приче о његовом и Теодорином раскиду, а за све је оптужио Гоцу Џехверовић. Анђело Ранковић је после раскида са Теодором Џехверовић отпутовао у Шпанију, одакле се огласио након бројних… »
Теодора се огласила након прозивки између Анђела и њеног брата, све што је имала да каже стало је у 7 речи! (фото)
Телеграф 10.08.2018
Након Теодориног и Анђеловог раскида дошло је до окршаја породице Џехверовић и Ранковића, па се убрзо огласила и певачица. Бивша ријалити учесница Теодора Џехверовић није остала равнодушна на прозивке свог бившег дечка Анђела… »
"Нека ме позове и каже да није истина!" Теодорин брат и Анђело се жестоко испрозивали на друштвеним мрежама! (фото)
Телеграф 10.08.2018
Дан 30. јул, око 18 часова позивам Анђела Ранковића, пошто сам чуо да ми сестра није ок, као ни он - почео је своје објашњење Сава Џехверовић. Анђело Ранковић направио је праву збрку објавом на Инстаграму у којој је оптужио… »
Гоца Џехверовић одговорила Анђелу на оптужбе да се тајно виђала са његовим оцем!
Телеграф 10.08.2018
Ево шта Гордана има да каже након Ранковићевих оптужби да је главни кривац за његов и Теодорин раскид. Веза ријалити учесника Анђела Ранковића и Теодоре Џехверовић завршила се почетком августа, а манекен је направио хаос… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 2 сатајош 46 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 5 сатијош 29 повезаних
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 1 сатјош 123 повезане
'Стојимо уз Украјину', поручили европски савезници после састанка са Зеленским
BBC News пре 8 минутајош 75 повезаних