Povezane vesti

Bajaga više nije dobrodošao u Hrvatsku? Oglasili se iz kabineta gradonačelnice Karlovca: Na nama je da poslušamo branitelje i ostale građane

Telegraf petak, 10. avgust 2018.
Organizatoru događaja navodno je predložena zamena izvođača u poslednjem trenutku, iako je program objavljen pre više od 20 dana
Hrvatski portal Indeks.hr tvdi da će grupa "Hladno pivo" nastupiti umesto Bajage na "Danima piva" u Karlovcu, a razlog je pritisak hrvatskih branitelja na organizatore. Prema rečima dogradonačelnice Karlovca Andreje Navijalić,... »

Bajaga ipak ne nastupa u Karlovcu; Pecikoza: Nije ni planirano

Dnevnik petak, 10. avgust 2018.
KARLOVAC, BEOGRAD: Uprkos najavama iz aprila ove godine da će Bajaga nastupiti na manifestaciji „Dani piva“ u Karlovcu, u zvaničnom programu na veb sajtu ove manifestacije izostalo je ime srpskog izvođača, dok menadžer „Bajage i Instruktora“ Gane Pecikoza demantuje da su uopšte zakazali koncert u Karlovcu.
Niko nije mogao da otkaže nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa 'Bajage i Instruktora' u Karlovcu, međutim, oni su se odlučili za drugu soluciju. Nijedan ugovor niko nije potpisao sa organizatorima, tako... »

Bajagin menadžer o nastupu u Karlovcu: Niko nije mogao da otkaže nešto što nije ni zakazano

BK TV petak, 10. avgust 2018.
Uprkos najavama iz aprila ove godine da će Bajaga nastupiti na manifestaciji "Dani piva" u Karlovcu, u zvaničnom programu na veb sajtu ove manifestacije izostalo je ime srpskog izvođača. Menadžer "Bajage i Instruktora" Gane Pecikoza demantuje da su uopšte zakazali koncert u Karlovcu. "Niko nije... »

Branitelji oterali Bajagu iz Karlovca

Večernje novosti petak, 10. avgust 2018.
Hrvati ne žele da im srpski rokeri sviraju na "Danima piva" zbog pesme "Armija srpska"
INFORMACIJA da će umesto Bajage i "Instruktora" na "Danima piva" u Karlovcu 3. septembra svirati "Hladno pivo" zbog pritiska tamošnjih branitelja na organizatore, uzburkala je u petak region i iznenadila frontmena beogradskog rok... »

Slučaj "Bajaga i branitelji": Pritisak ili "nije zakazano"

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: Slučaj "Bajaga i branitelji": Pritisak ili "nije zakazano"
Zagreb -- Uprkos najavama iz aprila da će Bajaga nastupiti na manifestaciji "Dani piva" u Karlovcu, u zvaničnom programu na veb sajtu izostalo je ime srpskog izvođača.
Menadžer "Bajage i Instruktora" Gane Pecikoza demantuje da su uopšte zakazali koncert u Karlovcu. "Niko nije mogao da otkaže nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa 'Bajage i Instruktora' u Karlovcu,... »

Bajagin menadžer: Koncert u Karlovcu nije ni zakazan

Sputnik petak, 10. avgust 2018.
Uprkos najavama iz aprila ove godine da će Bajaga nastupiti na manifestaciji „Dani piva“ u Karlovcu, u zvaničnom programu na veb-sajtu ove manifestacije izostalo je ime srpskog izvođača, dok menadžer Bajage i Instruktora Gane Pecikoza demantuje da su uopšte zakazali koncert u Karlovcu.
„Niko nije mogao da otkaže nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa Bajage i Instruktora u Karlovcu. Međutim, oni su se odlučili za drugu soluciju. Nijedan ugovor niko nije potpisao sa organizatorima, tako... »

"Branitelji" protiv Bajage. Menadžer: Ma, kakvi!

Mondo petak, 10. avgust 2018.
Nakon navoda hrvatskih medija da je Bajagin nastup u Karlovcima otkazan zbog negodovanja hrvatskih "branitelja", oglasio se menadžer grupe koji tvrdi da koncert nisu ni imali zakazan!
Hrvatski portal Index.hr tvrdio je da će grupa Hladno pivo nastupati umesto Bajage na "Danima piva" u Karlovcu, a razlog je navodni pritisak hrvatskih branitelja na organizatore. Portal Index.hr se pozvao na nezvanična saznanja... »

Bajagin menadžer: Ne može da se otkaže nešto što nije ni zakazano

Radio 021 petak, 10. avgust 2018.
Uprkos najavama iz aprila ove godine da će Bajaga i instruktori nastupiti na manifestaciji "Dani piva" u Karlovcu, u zvaničnom programu na veb sajtu ove manifestacije izostalo je ime ovog sastava, dok menadžer Gane Pecikoza demantuje da su uopšte zakazali koncert u Karlovcu.
"Niko nije mogao da otkaže nešto što nije ni zakazano. Bili smo u pregovorima oko nastupa Bajage i Instruktora u Karlovcu, međutim, oni su se odlučili za drugu soluciju. Nijedan ugovor niko nije potpisao sa organizatorima, tako... »

Index: Otkazan nastup Bajage u Hrvatskoj zbog pritiska branitelja; Pecikoza: Svirka nije ni bila zakazana

Blic petak, 10. avgust 2018.
Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi i Bajaga, ali umesto njega goste će zabavljati "Hladno pivo", međutim menadžer Gane Pecikoza demantovao je da je poznati beogradski bend uopšte trebalo da nastupi. Kako piše hrvatski portal " Index", Radio Mrežnica neslužbeno navodi... »

Branitelji pritisli, Bajaga ne može u Karlovac?

RTV petak, 10. avgust 2018.
RTV: Branitelji pritisli, Bajaga ne može u Karlovac?
ZAGREB - Hrvatski portal Indeks.hr tvrdi da će grupa "Hladno pivo" nastupati umesto Bajage na "Danima piva" u Karlovcu, a razlog je pritisak hrvatskih branitelja na organizatore.
Indeks.hr se poziva na nezvanična saznanja radija "Mrežnica", koji tvrdi da su udruženja veterana "izrazila negodovanje" zbog mogućnosti da se Bajaga pojavi na tom događaju. Organizatoru događaja navodno je predložena zamena... »

Utučeni Lebron: Na povrede niko ne može da računa…

N1 Info  pre 3 sata  još 21 povezana

Stotine hiljada ljudi na protestu protiv Bregzita u Londonu

Glas Amerike  pre 1 sat  još 18 povezanih

U požaru u Užicu nastradale tri osobe

B92  pre 6 sati  još 16 povezanih

Pritvor do 30 dana lekaru iz kbc "Zvezdare" i policijskom službeniku

Večernje novosti  pre 1 sat  još 16 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.