Zvezda dve utakmice bez publike

UEFA drastično kaznila crvenu zvezdu: "Marakana" prazna dva meča zbog skandiranja Ratku Mladiću na meču sa Suduvom

Večernje novosti petak, 10. avgust 2018.
Stadion “zaključan” u utakmici plej-ofa za LŠ ili LE i na prvoj narednoj evropskoj utakmici
UEFA je bila rigorozna, Crvena zvezda će naredna dva meča u Evropi igrati pred praznim tribinama, a klub je uz to dobio i novčanu kaznu od 72.000 evra. To je epilog disciplinskog postupka koji je vođen protiv srpskog šampiona... »

Zvezda dve utakmice bez publike

Novi magazin petak, 10. avgust 2018.
Fudbalski klub Crvena zvezda naredne dve utakmice u nekom od evropskih takmičenja igraće pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" zbog zbog rasističkih parola i blokiranog stepeništa na utakmici sa Suduvom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, saopštila je Evropska fudbalska unija (Uefa).
Disciplinska komisija evropske kuće fudbala kaznila je crveno-bele i sa 72.000 franka, a Zvezda ima pravo žalbe na odluku Uefe. Crveno-beli će tako baraž meč za ulaz u grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja igrati pred praznim... »

Crvena zvezda kažnjena zbog rasizma

Al Jazeera petak, 10. avgust 2018.
Klub iz Srbije je kažnjen zbog rasističkog ponašanja navijača i uvreda na meču sa Suduvom.
Disciplinska komisija Evropske nogometne asocijacije (UEFA) kaznila je beogradsku Crvenu zvezdu sa dvije domaće evropske utakmice bez gledalaca i globom od 72.000 eura zbog rasističkog ponašanja navijača, prenose agencije. Klub... »

Zvezda sprema žalbu: Ako se sličan prekršaj ponovi bićemo izbačeni iz Evrope

Večernje novosti petak, 10. avgust 2018.
Kažnjeni su svi, igrači koji ostaju bez ovakve podrške, navijači kojima je uskraćeno prisustvo i klub koji preduzima sve da se Zvezda na pravi način vrati na put evropske slave - navode u Zvezdi
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da planira žalbu na odluku Disciplinske komisije Evropske fudbalske unije (UEFA) da crveno-beli naredna dva meča na stadionu "Rajko Mitić" igra bez prisustva publike. - Kazna je... »

Zvezda ulaže žalbu UEFA: Kazna delom očekivana

Vesti online petak, 10. avgust 2018.
Fudbalski klub Crvena zvezda najavio je da će uložiti žalbu na odluku UEFA da suspenduje stadion "Rajko Mitić" na dve utakmice u Evropi, ali i upozorio da dalji ispadi mogu da donesu izbacivanje iz međunarodnih takmičenja.
- Kazna je drastična, ali samo delom očekivana zbog čega planiramo da uložimo žalbu. Crvena zvezda je preduzela sve mere i upozorila na mogućnost ovako teške kazne posebno posle uspešnog žalbenog postupka u februaru. Shvatamo... »

Zvezda o kazni: Upozoravali smo...

Mondo petak, 10. avgust 2018.
Reagujući na kaznu koju je izrekla UEFA, crveno-beli su saopštili da će razmotriti mogućnost žalbe. "Ako se ovo ponovi - izbaciće nas iz takmičenja!"
UEFA je dobila izveštaj o rasističkim pokličima i zakrčenim prolazima na utakmici Crvena zvezda - Suduva i presudila da crveno-beli odigraju naredne dve evropske utakmice bez publike. Nije potrebno naglašavati koliko je ova kazna... »

Oglasila se Zvezda - Biće žalbe, ali navijači OVO moraju da upamte!

Sportske.net petak, 10. avgust 2018.
Nakon što je kazna Disciplinske komisije UEFA objavljena na zvaničnom sajtu evropske kuće fudbala oglasio se i FK Crvena zvezda.
Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je danas sa dve utakmice igranja u Evropi pred praznim tribinama zbog ponovljenih prekršaja na utakmici sa Suduvom. Crveno-beli su kažnjeni zbog rasizma ali i zbog blokiranog stepeništa na... »

Zvezda: Kazna je drastična, ali samo delom očekivana, zbog čega planiramo da uložimo žalbu

Sportski žurnal petak, 10. avgust 2018.
UEFA je kaznila Crvenu zvezdu sa 72.000 franaka i dva meča zatvorenim tribinama
UEFA je danas kaznila Crvenu zvezdu sa 72.000 franaka i dva meča zatvorenim tribinama zbog "rasističkih parola i blokiranog stepeništa na utakmici sa Suduvom u kvalifikacijama za Ligu šampiona". Klub iz LJutice Bogdana oglasio se... »

Oglasila se zvezda: Crveno-beli najavili žalbu, ali bi posledice mogle da budu mnogo gore…

Hot sport petak, 10. avgust 2018.
Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je danas zatvaranjem kapija stadiona za naredna dva meča u evropskim takmičenjima. Nekoliko sati pošto je UEFA obelodanila kakve sankcije očekuju crveno-bele zbog navodnog rasističnog skandiranja navijača protiv litvanske Suduve, crveno-beli su se oglasili... »

Zvezda: Kazna je drastična, sledeći put nas izbacuju iz Evrope

B92 petak, 10. avgust 2018.
B92: Zvezda: Kazna je drastična, sledeći put nas izbacuju iz Evrope
Fudbalski klub Crvena zvezda uložiće žalbu na odluku UEFA da zatvori stadion "Rajko Mitić" za dve naredne evropske utakmice crveno-belih.
UEFA je klub kaznila jednom utakmicom pred praznim tribinama zbog rasističkog skandiranja navijača na meču sa Suduvom i još jednom zbog aktiviranja uslovne kazne iz prošle sezone. Zvezda se oglasila saopštenjem u kome navodi da... »

Zvezda: Upozoravali smo na posledice...

Mozzart sport petak, 10. avgust 2018.
"Ovako, kažnjeni su svi, igrači koji ostaju bez ovakve podrške, navijači kojima je uskraćeno prisustvo i klub koji preduzima sve da se Zvezda na pravi način vrati na put evropske slave", stoji u saopštenju
Fubalski klub Crvena zvezda razočaran je odlukom UEFA, za koju se kaže da je drastična, ali samo delom očekivana, zbog čega je najvaljena i žalba, kako bi se ona ublažila. Klub iz Ljutice Bogdana je od početka ove sezone... »

Katastrofa: Ovako žestokoj kazni niko se nije nadao, UEFA baš ‘nagazila’ Zvezdu!

Hot sport petak, 10. avgust 2018.
Evropska kuća fudbala donela je odluku o kazni za Crvenu zvezdu zbog propusta načinjenih tokom meča drugog kola kvalifikacija protiv litvanske Suduve. Crveno-belima su disciplinci UEFA stavili na teret „rasističko ponašanje navijača“ i „zakrčene prolaze na tribinama“, a kazna je više nego žestoka.... »

Sada je zvanično - UEFA obelodanila kako izgleda kazna za Zvezdu!

Sportske.net petak, 10. avgust 2018.
Na zvaničnom sajtu evropske kuće fudbala pojavila se odluka Disciplinske komisije koja se tiče kazne FK Crvena zvezda.
Disciplinska komisija UEFA najavila je nakon duela Crvena zvezda - Suduva da će odluka o pokrenutom postupku protiv šampiona Srbije biti obelodanjena 10. avgusta. Tokom popodneva smo saznali nezvanične informacije da je Zvezda... »

Zvezda dva meča bez publike u Evropi

Sportski žurnal petak, 10. avgust 2018.
Disciplinska komisija evropske kuće fudbala kaznila je crveno-bele i sa 72.000 franka, a Zvezda ima pravo žalbe na odluku
Fudbalski klub Crvena zvezda naredne dve utakmice u nekom od evropskih takmičenja igraće pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" zbog zbog rasističkih parola i blokiranog stepeništa na utakmici sa Suduvom u kvalifikacijama... »

UEFA kaznila Zvezdu zbog propusta u organizaciji i navijača

Radio 021 petak, 10. avgust 2018.
Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Crvenu zvezdu sa dve utakmice igranja na svom stadionu bez navijača, zbog propusta načinjenih tokom meča protiv Suduve.
Crvena zvezda će bez svojih navijača na stadionu "Rajko Mitić" biti u meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, ako prođe Spartak iz Trnave ili u meču plej-ofa za Ligu Evrope, ako ispadne od Slovaka i bude igrala sa boljim iz... »

Zbog nepristojnog skandiranja Zvezda kažnjena dva meča bez publike

Politika petak, 10. avgust 2018.
Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je od UEFA sa dve utakmice bez publike zbog nepristojnog skandiranja navijača protiv Suduve u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli su pre ove odluke bili pod uslovnom kaznom zbog sličnih ispada sa tribina, a pored toga što će stadion „Rajko Mitić”... »

Zvezda dve utakmice bez publike

Beta petak, 10. avgust 2018.
Fudbalski klub Crvena zvezda naredne dve utakmice u nekom od evropskih takmičenja igraće pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić" zbog zbog rasističkih parola i blokiranog stepeništa na utakmici sa Suduvom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, saopštila je Evropska fudbalska unija (Uefa).... »

UEFA kaznila Zvezdu sa dve utakmice bez navijača u Evropi

Danas petak, 10. avgust 2018.
Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Crvenu zvezdu sa dve utakmice igranja na svom stadionu bez navijača, zbog propusta načinjenih tokom meča protiv Suduve, prenosi Sport klub.
Crvena zvezda će bez svojih navijača na stadionu „Rajko Mitić“ biti u meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, ako prođe Spartak iz Trnave, ili u meču plej-ofa za Ligu Evrope, ako ispadne od Slovaka i bude igrala sa boljim... »

UEFA rigorozna: Zvezda dva meča bez publike

Dnevnik petak, 10. avgust 2018.
BEOGRAD: Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je od UEFA sa dve utakmice bez publike zbog nepristojnog skandiranja navijača protiv Suduve u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
Crveno-beli su pre ove odluke bili pod uslovnom kaznom zbog sličnih ispada sa tribina, a pored toga što će stadion „Rajko Mitić“ biti „zaključan“ na dve utakmice u Evropi moraće da plate i 72.000 švajcarskih franaka. To znači da... »

UEFA drastično kaznila Zvezdu

Vesti online petak, 10. avgust 2018.
Ovog puta oštra sankcija nije izbegnuta.
Prošle zime UEFA je kaznila Crvenu zvezdu zbog transparenta njenih navijača, a pravni tim kluba se borio i izborio da ta kazna bude "skinuta". Crveno-beli su bili pomilovani i igrali su protiv CSKA pred punim tribinama. Ovog leta, u UEFA su ponovo dostavljeni izveštaji... »

UEFA kaznila Zvezdu - dve utakmice bez publike!

Mondo petak, 10. avgust 2018.
Ovog puta oštra sankcija nije izbegnuta.
Prošle zime UEFA je kaznila Crvenu zvezdu zbog transparenta njenih navijača, a pravni tim kluba se borio i izborio da ta kazna bude "skinuta". Crveno-beli su bili pomilovani i igrali su protiv CSKA pred punim tribinama. Ovog leta, u UEFA su ponovo dostavljeni izveštaji... »

UEFA masakrirala Zvezdu: Dve utakmice pred praznom Marakanom

Mozzart sport petak, 10. avgust 2018.
Potvrdile su se crne slutnje
Crne slutnje su se obistinile! Disciplinska komisija UEFA je žestoko kaznila Crvenu zvezdu zbog navodnih rasističkih parola i slabe organizacije duela protiv Suduve. Srpski šampion će naredne dve utakmice kao domaćin u Evropi igrati pred praznim tribinama Marakane. Deo... »
©2019 Netmark d.o.o.