Ponovo kamenovana škola u Rabovcu

Ponovo kamenovana škola u Rabovcu

Politika pre 7 dana
RABOVAC - Osnovna škola „Braća Aksić” u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi, izjavio je danas predsednik Komiteta za zajednicu opštine Lipljan Boban... »

Ponovo kamenovana škola na Kosovu

Vesti online pre 7 dana
Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi, izjavio je danas predsednik Komiteta za zajednicu opštine Lipljan Boban Jovanović.
Jovanović je podsetio da je ta škola, koju pohađaju i srpski i albanski osnovci, do sada kamenovana oko šest puta, kao i da su jednom pokušali da je zapale. - Pre tri ili četiri dana polomljena su tri prozora, a četvrti je... »

Ponovo kamenovana škola u Rabovcu VIDEO

B92 pre 7 dana
B92: Ponovo kamenovana škola u Rabovcu VIDEO
Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada.
U napadu na školu su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi, izjavio je predsednik Komiteta za zajednicu opštine Lipljan Boban Jovanović. Jovanović je podsetio da je ta škola, koju pohađaju i srpski i albanski... »

Ponovo kamenovana škola u Lipljanu

RTS pre 7 dana
RTS: Ponovo kamenovana škola u Lipljanu
Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi.
Predsednik Komiteta za zajednicu opštine Lipljan Boban Jovanović naglasio je da je ta škola, koju pohađaju i srpski i albanski osnovci, do sada kamenovana oko šest puta, kao i da su jednom pokušali da je zapale. "Pre tri ili... »

Ponovo kamenovana škola u Rabovcu

RTV pre 7 dana
RTV: Ponovo kamenovana škola u Rabovcu
RABOVAC - Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi, izjavio je danas predsednik Komiteta za zajednicu opštine Lipljan Boban Jovanović.
Jovanović je podsetio da je ta škola, koju pohađaju i srpski i albanski osnovci, do sada kamenovana oko šest puta, kao i da su jednom pokušali da je zapale. "Pre tri ili četiri dana polomljena su tri prozora, a četvrti je... »

Kamenovana šest puta, pokušali i da je zapale: Ponovo napadnuta osnovna škola na Kosovu (video)

Večernje novosti pre 7 dana
Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi
Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi, izjavio je u... »

Novi napad na Kosovu: Ponovo kamenovana škola u Rabovcu

Blic pre 7 dana
Osnovna škola "Braća Aksić" u Rabovcu u opštini Lipljan na Kosovu i Metohiji, koju pohađa desetak srpskih đaka, ponovo je bila meta napada tokom kojeg su nepoznati napadači kamenicama polomili prozore na zgradi, izjavio je danas predsednik Komiteta za zajednicu opštine Lipljan Boban Jovanović.... »
©2018 Netmark d.o.o.