Mesecima podvodio maloletnicu?

Mesecima podvodio maloletnicu?

Mondo petak, 10. avgust 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M. A. (31) sa područja Sremske Mitrovice, zbog osnovane sumnje da se bavio trgovinom ljudima.
Foto: MONDO, Mario Milojević Policija je saopštila da osnovano sumnja da je on u prethodna tri meseca, na silu i uz pretnje, podvodio 17-godišnju devojku većem broju muškaraca, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.... »

Uhapšen zbog sumnje da je podvodio maloletnicu

Večernje novosti petak, 10. avgust 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M. A. (31) sa područja Sremske Mitrovice, zbog osnovane sumnje da se bavio trogovinom ljudima
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M. A. (31) sa područja Sremske Mitrovice, zbog osnovane sumnje da se bavio trogovinom ljudima. Sumnja se da je on u prethodna tri meseca, uz silu i... »

Mitrovčanin uhapšen zbog podvođenja maloletnice

Radio 021 petak, 10. avgust 2018.
Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je M. A. (31) zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina ljudima.
Sumnja se da je on u prethodna tri meseca, uz silu i pretnje, za novac podvodio sedamnaestogodišnju devojku većem broju muškaraca. Po nalogu tužioca, određeno mu je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu,... »

Osumnjičen da je podvodio tinejdžerku

Dnevnik petak, 10. avgust 2018.
SREMSKA MITROVICA: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M. A. (31) sa područja Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima.
Sumnja se da je on u prethodna tri meseca, uz silu i pretnje, za novac podvodio sedamnaestogodišnju devojku većem broju muškaraca. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz... »

Osumnjičen da je uz pretnje podvodio maloletnicu

Politika petak, 10. avgust 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M.A. (31) sa područja Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Sumnja se da je on u prethodna tri meseca, uz silu i pretnje, za novac... »

Pao surovi makro: Maloletnicu podvodio velikom broju muškaraca za novac

Blic petak, 10. avgust 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M. A. (31) sa područja Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima. Sumnja se da je on u prethodna tri meseca, uz silu i pretnje, za novac podvodio sedamnaestogodišnju... »

Uhapšen zbog sumnje da je podvodio maloletnu devojku

RTS petak, 10. avgust 2018.
RTS: Uhapšen zbog sumnje da je podvodio maloletnu devojku
Policija je uhapsila M. A. (31) sa područja Sremske Mitrovice, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo trgovina ljudima.
Sumnja se da je M. A. u prethodna tri meseca, uz silu i pretnje, za novac podvodio sedamnaestogodišnju devojku većem broju muškaraca. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će,... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.