Beograđanin uhapšen zbog pokušaja silovanja

Beograđanin uhapšen zbog pokušaja silovanja

Novi magazin petak, 10. avgust 2018.
Beogradska policija uhapsila je G. N. (23) zbog pokušaja silovanja, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
Prema informacijama MUP-a, uhapšeni je 18. jula uveče fizički napao devojku koja je uspela da se odbrani. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i krivično će odgovarati pred Višem javnom tužilaštvu u... »

Pokušao da siluje devojku: Pogledajte hapšenje napasnika (23) iz Beograda

Blic petak, 10. avgust 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su G.N. (23), zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanje u pokušaju. Sumnja se da je G.N. u noćnim satima 18. jula ove godine uz upotrebu fizičke snage pokušao da siluje oštećenu tako što joj je pocepao donji veš, ali pošto mu... »

Policija zaplenila 1kg heroina, droga u kaseti “jaguara”

IndeksOnline petak, 10. avgust 2018.
BEOGRAD – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su kilogram heroina i uhapsili A.J. (1980) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je drogu pronašla u automobilu marke “jaguar”... »

Beograđanin "pao" sa kilogramom heroina u kaseti "jaguara"

RTV petak, 10. avgust 2018.
RTV: Beograđanin "pao" sa kilogramom heroina u kaseti "jaguara"
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su kilogram heroina i uhapsili A.J. (1980) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je drogu pronašla u automobilu marke "jaguar" kojim je upravljao osumnjičeni, upakovanu u PVC vakumiranu kesu, koja se nalazila u prepravljenoj šupljini kasete vozila. Vrednost zaplenjene opojne droge procenjuje se na... »

Zaplenjen heroin vrednosti 2,7 miliona dinara

N1 Info petak, 10. avgust 2018.
Policija je uhapsila A. J. (38) iz Beograda zbog sumnje da je trgovao drogom, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Kako se navodi, kod njega je pronađen kilogram heroina vrednosti 2,7 miliona dinara. Droga je pronađena u automobilu kojim je osumnjičeni upravljao. Njemu je određeno zadržavanje do 48... »

U "jaguaru" krio drogu vrednu 2 miliona: Beograđanin mislio da ga policija neće provaliti, ali se prevario (video)

Blic petak, 10. avgust 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su kilogram heroina i uhapsili A.J. (1980) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je drogu pronašla u automobilu marke „jaguar“ kojim... »

Zaplenjen heroin vredan 2,7 miliona dinara

Beta video petak, 10. avgust 2018.
BEOGRAD - Policija je uhapsila A. J. (38) iz Beograda zbog sumnje da je trgovao drogom, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Kako se navodi, kod njega je pronadjen kilogram heroina vrednosti 2,7 miliona dinara.(pokrivalice)... »

Stara Pazova: Uhapšen zbog heroina

RTV petak, 10. avgust 2018.
RTV: Stara Pazova: Uhapšen zbog heroina
STARA PAZOVA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi uhapsili su A. V. (37), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Osumnjičeni je zatečen prilikom primopredaje dva paketića heroina tridesetšestogodišnjem muškarcu na parkingu pored restorana u Staroj Pazovi. Daljim radom policija je pronašla još osam grama heroina za koji se sumnja da pripada... »

Kilogram heroina zaplenjen u "jaguaru"

RTS petak, 10. avgust 2018.
RTS: Kilogram heroina zaplenjen u "jaguaru"
Policija je zaplenila kilogram heroina i uhapsila A. J. (1980) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je drogu pronašla u automobilu marke "jaguar" kojim je upravljao osumnjičeni, upakovanu u PVC vakumiranu kesu koja se nalazila u prepravljenoj šupljini kasete vozila. Vrednost zaplenjene opojne droge procenjuje se na 2,7... »

Kilogram heroina u „jaguaru”, vozač uhapšen

Politika petak, 10. avgust 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su kilogram heroina i uhapsili A.J. (1980) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Policija je drogu pronašla u... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.