Povezane vesti
Slabiji potres u Crnoj Gori uz granicu sa Republikom Srpskom
BK TV 10.08.2018
Zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihterove skale registrovan je danas devet kilometara jugozapadno od Plužina u Crnoj Gori, uz granicu sa Republikom Srpskom, saopšteno je iz Sektora za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore… »
Slabiji zemljotres na granici Srbije i Crne Gore
Vesti online 10.08.2018
Zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihterove skale registrovan je danas devet kilometara jugozapadno od Plužina u Crnoj Gori, uz granicu sa Republikom Srpskom, saopšteno je iz Sektora za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore… »
Slabiji zemljotres u crnoj gori: Potres od 2,7 stepeni registrovan kod Plužina
Kurir 10.08.2018
Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore je u 18:25 registrovao zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihterove skale sa epicentrom na devet kilometara jugozapadno od Plužina. Žarište ovog zemljotresa locirano je na dubini od sedam kilometara. "Na… »
Slabiji potres kod Plužina u Crnoj Gori
RTS 10.08.2018
Zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihterove skale registrovan je devet kilometara jugozapadno od Plužina u Crnoj Gori, uz granicu sa Republikom Srpskom, saopšteno je iz Sektora za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju Crne Gore. Zemljotres… »
Treslo kod Plužina
Mondo 10.08.2018
Sektor za seizmologiju u Crnoj Gori u 18:25 registrovao zemljotres jačine 2,7 stepeni Rihterove skale sa epicentrom na devet kilometara jugozapadno od Plužina. Foto: MONDO, Mario Milojević Žarište ovog zemljotresa locirano je na dubini od sedam… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 satijoš 2 povezane

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut u Londonu: Srbiju poštedeti političkih uslovljavanja u vezi sa Kosovom
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana