Povezane vesti

Detalji monstruoznog zločina: Albanac ubio osmoro rođaka zbog pet kokošaka i ima poruku za edija ramu (foto, video)

Blic pre 7 dana
Objavljene su slike i snimci Albanca Ritvana Zikaja (24), osumnjičenog da je ubio osam članova svoje šire porodice. Osumnjičeni Zikaj uhapšen je kilometrima daleko od sela Resuljaj, a na 90 kilometara južno od Tirane. Potera za ovim masovnim ubicom trajala je duže od 12 sati. Policija je pronašla i... »

Zbog 5 kokošaka ubio 8 rođaka: Uhapšen Albanac koji je kalašnjikovim zatro dve porodice! (video)

Kurir pre 7 dana
Albanska policija uhapsila je rano jutros Ridvana Zikaja (24), osumnjičenog da je ubio osam članova svoje porodice.
Osumnjičeni Zikaj uhapšen je kilometrima daleko od sela Resuljaj, a na 90 kilometara južno od Tirane. Potera za ovim masovnim ubicom trajala je duže od 12 sati. Policija je pronašla i "kalašnjikov" kojim je izvršio nmasakr u... »

Uhapšen! Albanac "kalašem" izmasakrirao rodbinu

Mondo pre 7 dana
Albanska policija uhapsila je rano jutros 24-godišnjeg muškarca, osumnjičenog da je ubio osam članova svoje porodice.
Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija Osumnjičeni Ridvan Zikaj uhapšen je kilometrima daleko od sela Resuljaj, na 90 kilometara južno od Tirane. Policija je pronašla i "kalašnjikov" iz kog je pucano, prenela je agencija AP.... »

Uhapšen Albanac koji je ubio osam rođaka

Novi magazin pre 7 dana
Albanska policija saopšila je danas da je uhapsila muškarca optuženog da je ubio osam članova svoje porodice iz za sada još nepoznatih razloga.
Uhapšen je Ridvan Zikaj (24) u selu Resulaj oko 90 kilometara južno od Tirane, a optužen je da je ubio svog deda strica, njegovu suprugu i dva sina, kao i druge članove porodice. Policija je pronašla kalašnjikov korišćen za... »

Uhapšen Albanac koji je ubio osam članova svoje porodice

N1 Info pre 7 dana
Albanska policija saopšila je da je uhapsila muškarca optuženog da je ubio osam članova svoje porodice iz, za sada, još nepoznatih razloga.
Uhapšen je Ridvan Zikaj (24) u selu Resulaj oko 90 kilometara južno od Tirane, a optužen je da je ubio svog deda strica, njegovu suprugu i dva sina, kao i druge članove porodice. Policija je pronašla kalašnjikov korišćen za... »

Uhapšen monstrum: Priveden Albanac zbog ubistva osam članova porodice, među njima i deca

Večernje novosti pre 7 dana
Albanska policija uhapsila je rano jutros 24-godišnjeg muškarca, osumnjičenog da je ubio osam članova svoje porodice
Albanska policija uhapsila je rano jutros 24-godišnjeg muškarca, osumnjičenog da je ubio osam članova svoje porodice. Osumnjičeni Ridvan Zikaj uhapšen je kilometrima daleko od sela Resuljaj, na 90 kilometara južno od Tirane.... »

Pokolj kod Tirane: Albanac ubio osmoro rođaka, među njima i deca

Večernje novosti pre 7 dana
Albanska policija je saopštila da je 24-ogodišnji muškarac hicima iz kalašnjikova ubio osam rođaka i ranio još šest ljudi
Albanska policija je saopštila da je 24-ogodišnji muškarac hicima iz kalašnjikova ubio osam rođaka i ranio još šest ljudi. Po prvim i nezvaničnim informacijama razlog je podela imovine. Osumnjičeni Ridvan Zikaj je pobegao i... »
©2018 Netmark d.o.o.