Kako Rusi vide posetu Zaharove SRB: "Nije odolela" VIDEO

Kako Rusi vide posetu Zaharove SRB: "Nije odolela" VIDEO

B92 subota, 11. avgust 2018.
B92: Kako Rusi vide posetu Zaharove SRB: "Nije odolela" VIDEO
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova prilikom posete Srbiji nije mogla da odoli zvucima trube u Guči te je pokazala umeće plesa.
To o poseti Zaharove Srbiji u prvi plan ističe ruska televizija "Raša tudej" na svom sajtu. Kako se navodi, Zaharovoj je u Guči dodeljena je Povelja počasnog gosta 58. Sabora trubača, a ona je snimljena kkao šeta ulicama tog... »

Zaharova počasni učesnik Sabora trubača (VIDEO)

RTV subota, 11. avgust 2018.
RTV: Zaharova počasni učesnik Sabora trubača (VIDEO)
GUČA - Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova, Marija Zaharova, u Guči je dobila Povelju počasnog učesnika Sabora trubača, koju joj je uručio predsednik saborskog odbora, Slobodan Jolović.
Zaharova je izjavila da joj je velika čast da bude u Guči i dodala da iz Rusije donosi veliku ljubav prema Srbiji. Zarahova koja je u Guču u petak stigla kao specijalni gost na ovogodišnjem saboru trubača izrazila zadovoljstvo... »

Zaharova „zvezda“ Guče

Danas subota, 11. avgust 2018.
Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova doputovala je danas popodne u Guču na 58. Sabor trubača, a predsednica opštine Lučani rekla je srpskom šefu diplomatije Ivici Dačiću da mu je zbog gošće iz Moskve „pao rejting“ u Guči.
Pozdravljena aplauzima i uz muziku trubača, Zaharova je istakla da je u vožnji od Beograda videla Srbiju kakvu nije upoznala do sada. Kod Spomenika trubaču Zaharovu su dočekali ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić,... »

Zaharovoj Povelja počasnog gosta 58. Sabora trubača u Guči

B92 subota, 11. avgust 2018.
B92: Zaharovoj Povelja počasnog gosta 58. Sabora trubača u Guči
Portparolki Ministarstva spoljnih poslova Rusije Mariji Zaharovoj dodeljena je u Guči Povelja počasnog gosta 58. Sabora trubača.
Ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću dodeljena je Povelja Sabora. Zaharova je kazala novinarima u Guči da je Sabor trubača "manifestacija koja spaja kulture", i ocenila da su na Sabor došli ljudi iz svih delova sveta, pa... »
©2019 Netmark d.o.o.