Повезане вести
Цирбес: Менаџмент клуба је баш као и сваке претходне сезоне формирао одличан тим
Спортски журнал 11.08.2018
Наравно да можемо да кажемо да сам се вратио кући, ја сам одувек и причао да је Црвена звезда моја кућа - навео је Мајк Цирбес. Немачки кошаркаш Мајк Цирбес рекао је данас да поновни долазак у Црвену звезду доживљава као… »
Цирбес: Очекивања не треба да буду превисока
Н1 Инфо 11.08.2018
Немачки кошаркаш Маик Цирбес упоредио је повратак у Црвену звезду са повратком кући. Немачки кошаркаш је током две сезоне играња за Црвену звезду освојио пет трофеја и стекао статус једног од најбољих центара у Евролиги и АБА… »
Цирбес: Сваког лета сам долазио у Београд! Чим се указала могућност да се вратим то се и догодило
Моззарт спорт 11.08.2018
"Тренер и саиграчи јесу нови и због тога мислим да у овом тренутку не треба пуно да причамо и да подижемо очекивања на превисок ниво" Улазак Мајка Цирбеса у ординацију Вита Максима на Чукаричкој Падини евоцирао је успомене које… »
Маик Цирбес: Вратио сам се кући, Звезда има страшне центре!
Хот спорт 11.08.2018
Уочи почетка припрема за сезону 2018/2019 Маик Цирбес је у ординацији ‘Вита Максима’ обавио неопходне прегледе. У разговору за клупски сајт открио је да је веома узбуђен због повратка у редове Црвене звезде. Улазак Мајка Цирбеса у… »
Цирбес: Жестока борба за сваки минут на терену
Мондо 11.08.2018
"Много ствари могу да кажем о мом повратку у Црвену звезду, али мислим да је реченица која обухвата све што бих желео да кажем - вратио сам се кући", поручио немачки центар. Фото: МН Пресс Црвена звезда у летњем прелазном року… »
Вести дана »
Креће нови хаос? Заражена особа која није била на "крузеру смрти"; Хитно се траже 82 путника с једног лета
Б92 пре 1 сатјош 39 повезаних
Трамп привремено обуставио операцију "Пројекат слободе"у Ормуском мореузу: Ево шта је све навео као разлоге
Блиц пре 1 минутјош 32 повезане
Трамп: Ако Иран прихвати услове сукоб би био окончан, у супротном прети бомбардовање
Политика пре 56 минутајош 21 повезана
Мрачни облаци јуре према Србији! Погледајте како се овај систем креће према нама: Ево када стижу пљускови
Телеграф пре 2 сатајош 26 повезаних
Конституисање локалних скупштина: Полиција, излазак опозиције, кршење тајности гласања
Машина пре 1 сатјош 18 повезаних