Povezane vesti
Cirbes: Menadžment kluba je baš kao i svake prethodne sezone formirao odličan tim
Sportski žurnal 11.08.2018
Naravno da možemo da kažemo da sam se vratio kući, ja sam oduvek i pričao da je Crvena zvezda moja kuća - naveo je Majk Cirbes. Nemački košarkaš Majk Cirbes rekao je danas da ponovni dolazak u Crvenu zvezdu doživljava kao povratak kući, kao i da se nada… »
Cirbes: Očekivanja ne treba da budu previsoka
N1 Info 11.08.2018
Nemački košarkaš Maik Cirbes uporedio je povratak u Crvenu zvezdu sa povratkom kući. Nemački košarkaš je tokom dve sezone igranja za Crvenu zvezdu osvojio pet trofeja i stekao status jednog od najboljih centara u Evroligi i ABA ligi, a ovog leta se… »
Cirbes: Svakog leta sam dolazio u Beograd! Čim se ukazala mogućnost da se vratim to se i dogodilo
Mozzart sport 11.08.2018
"Trener i saigrači jesu novi i zbog toga mislim da u ovom trenutku ne treba puno da pričamo i da podižemo očekivanja na previsok nivo" Ulazak Majka Cirbesa u ordinaciju Vita Maksima na Čukaričkoj Padini evocirao je uspomene koje nemački centar ima na… »
Maik Cirbes: Vratio sam se kući, Zvezda ima strašne centre!
Hot sport 11.08.2018
Uoči početka priprema za sezonu 2018/2019 Maik Cirbes je u ordinaciji ‘Vita Maxima’ obavio neophodne preglede. U razgovoru za klupski sajt otkrio je da je veoma uzbuđen zbog povratka u redove Crvene zvezde. Ulazak Majka Cirbesa u ordinaciju ‘Vita Maxima’… »
Cirbes: Žestoka borba za svaki minut na terenu
Mondo 11.08.2018
"Mnogo stvari mogu da kažem o mom povratku u Crvenu zvezdu, ali mislim da je rečenica koja obuhvata sve što bih želeo da kažem - vratio sam se kući", poručio nemački centar. Foto: MN Press Crvena zvezda u letnjem prelaznom roku dovela je sedmoricu novih… »
Vesti dana »
Iranski napadi na američke vojne baze na Bliskom istoku izazvali štetu od 800 miliona dolara
Južne vesti pre 30 minutajoš 80 povezanih
Kir Starmer se hitno oglasio zbog napada na britansko-američku vojnu bazu: Dao "zeleno svetlo" Amerikancima
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih
Gradonačelnik Srbije Aleksandar Vučić ili kako je Krle „Arenu“ pretvorio u Marakanu
Vreme pre 25 minutajoš 18 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene kod kojih je pronađeno 75 kilograma droge
Telegraf pre 1 satjoš 25 povezanih
Studenti i građani Niša ne zaboravljaju žrtve prilikom pada padstrešnice u Novom Sadu
Medijska kutija pre 1 satjoš 19 povezanih