Повезане вести

ЏОНАТАН Кафу верује у звездин пласман у ЛШ: "Делије" су ме одавно освојиле

ЏОНАТАН Кафу верује у звездин пласман у ЛШ: "Делије" су ме одавно освојиле

Вечерње новости 11.08.2018
Бразилски фудбалер истакао је да су навијачи Црвене звезде један од разлога зашто се одлучио за српски клуб. НАЈЗВУЧНИЈЕ појачање Црвене звезде овог лета, бразилски нападач Џонатан Кафу, задужио је дрес са бројем 22, а на… »
"Имао сам друге понуде, али Звезда је најбоља за мене"

"Имао сам друге понуде, али Звезда је најбоља за мене"

Н1 Инфо 11.08.2018
На стадиону "Рајко Митић“ у суботу је промовисано десето појачање Црвене звезде у летњем прелазном року Бразилац Џонатан Кафу. Бразилског офанзивца, који је дошао на једногодишњу позајмицу из Бордоа, представио је спортски… »
Жонатан Кафу: Борјан ми је велики пријатељ, дошао сам због Делија!

Жонатан Кафу: Борјан ми је велики пријатељ, дошао сам због Делија!

Хот спорт 11.08.2018
Бразилски крилни нападач Жонатан Кафу представљен је данас на нашем највећем стадиону, ево шта је позајмљени фудбалер Бордоа рекао. Жонатан Кафу је рекао да је свестан величине клуба, некада шампиона Европе. – Веома сам срећан… »
Кафу: Као нападач се осећам комфорно, желим да у Звезди доживим врхунац

Кафу: Као нападач се осећам комфорно, желим да у Звезди доживим врхунац

Моззарт спорт 11.08.2018
“Жао ми је што нећу моћи да помогнем против Спартака”, поручио Бразилац. Нови фудбалер Црвене звезде Жонатан Кафу изразио је наду да ће у шампиону Србије достићи своју најбољу форму и да ће га навијачи запамтити по добрим… »
Кафу: "Звездини навијачи су ме импресионирали, једва чекам да поново заиграм пред пуним трибинама"

Кафу: "Звездини навијачи су ме импресионирали, једва чекам да поново заиграм пред пуним трибинама"

Спортске.нет 11.08.2018
Бразилац је имао неколико понуда, али каже да је Звезда са спортске стране била најбоља опција. Најновније појачање Црвене звезде Џонатан Кафу једва чека да заигра за свој нови клуб, а новинарима је признао да су пуне трибине… »

Вести дана »