Povezane vesti

23 tone mesa iz Brazila preko Kosova trebalo je da stigne do Ćuprije, ali je jagodinska policija uništila sve!

Telegraf 11.08.2018
Uhapšen je Ð. L (21), odgovorno lice koje se bavilo nabavkom mesa i daljom prodajom. Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carine, pronašla je i zaplenila 23 tone mesa, koje je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo… »

Lisice na ruke: Kvarno meso iz Brazila u Srbiji!

Mondo 11.08.2018
Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carine pronašla je i zaplenila 23 tone mesa, koje je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo da bude dostavljeno preduzeću u Ćupriju. Foto: MONDO/Goran Sivački ilustracija Meso… »

Švercovali 23 tone mesa: Priveden vlasnik firme

Večernje novosti 11.08.2018
Kako se sumnja, meso je iz Brazila, sa Kosova i Metohije prokrijumčareno u Rašku, a daljom prodajom je trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Ćupriji. JAGODINA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini su, u saradnji sa Upravom… »

Zaplenjeno meso: Iz Brazila preko KiM, prošao rok trajanja

B92 11.08.2018
Jagodina -- Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carine pronašla je i zaplenila 23 tone mesa. To meso je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Ćupriji. Meso je uništeno, a… »

Uhapšen jagodinac: Pokušao da proda 23 tone pokvarenog mesa iz Brazila

Blic 11.08.2018
Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carine pronašla je i zaplenila 23 tone mesa, koje je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Ćupriji. Meso je uništeno, a uhapšen je Đ… »

Zaplenjeno 23 tone pokvarenog mesa, uhapšen dobavljač

Vesti online 11.08.2018
Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carinea pronašla je i zaplenila 23 tone mesa, koje je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Ćupriji. Meso je uništeno, a uhapšen je Ð… »

Zaplenjene 23 tone mesa u Jagodini, uhapšen dobavljač

RTS 11.08.2018
Policija je u Jagodini, u saradnji sa Upravom carine, pronašla i zaplenila 23 tone mesa, koje je iz Brazila trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Ćupriji. Uhapšen je Đ. L. (21), odgovorno lice koje se bavilo nabavkom mesa i daljom prodajom… »

Policija u Jagodini zaplenila 23 tone mesa iz Brazila

Radio 021 11.08.2018
Policija u Jagodini je, u saradnji sa Upravom carina - Odeljenjem za suzbijanje krijumčarenja, pronašla i zaplenila 23 tone mesa bez dokaza o plaćenim carinskim dažbinama, saopštila je policija. Kako se sumnja, meso je iz Brazila i sa Kosova i… »

Policija u Jagodini zaplenila meso

Novi magazin 11.08.2018
Policija u Jagodini je, u saradnji sa Upravom carina - Odeljenjem za suzbijanje krijumčarenja, pronašla i zaplenila 23 tone mesa bez dokaza o plaćenim carinskim dažbinama, saopštila je danas policija. Kako se sumnja, meso je iz Brazila i sa Kosova i… »

23 tone mesa iz Brazila preko Kosova stiglo do Jagodine, dobavljač uhapšen

RTV 11.08.2018
JAGODINA - Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carina pronašla je i zaplenila 23 tone mesa, koje je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Ćupriji. Meso je uništeno, a… »

Zaplenjeno 23 tone mesa, uhapšen dobavljač

Politika 11.08.2018
JAGODINA - Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carine pronašla je i zaplenila 23 tone mesa, koje je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Ćupriji. Meso je uništeno, a… »

Zaplenjeno 23 tone mesa, uhapšen dobavljač

Dnevnik 11.08.2018
JAGODINA: Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carinea pronašla je i zaplenila 23 tone mesa, koje je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Đupriji. Meso je uništeno, a… »

U Jagodini zaplenjeno 23 tone pokvarenog mesa: Preko Kosova švercovao meso iz Brazila, trebalo da ga proda preduzeću iz…

Kurir 11.08.2018
JAGODINA - Policija u Jagodini, u saradnji sa Upravom carinea pronašla je i zaplenila 23 tone mesa, koje je iz Brazila, preko Kosova i Metohije i Raške, daljom prodajom trebalo da bude dostavljeno jednom preduzeću u Ćupriji. Meso je uništeno, a… »

Policija u Jagodini zaplenila meso

N1 Info 11.08.2018
Policija u Jagodini je, u saradnji sa Upravom carina - Odeljenjem za suzbijanje krijumčarenja, pronašla i zaplenila 23 tone mesa bez dokaza o plaćenim carinskim dažbinama, saopštila je policija. Kako se sumnja, meso je iz Brazila i sa Kosova i… »

Vesti dana »