Povezane vesti
Ona je meni najnebitnija osoba na ovom svetu! Teodora osula paljbu po Tamari Milutinović
Telegraf 11.08.2018
- Ona me nije zvala posle izlaska. Ma kakvi, šta da mi kaže? Što da me zove? Nema šta da mi kaže - rekla je Teodora. Teodora Džehverović progovorila je o Tamari Milutinović, pri čemu je ni malo nije štedelea. Njih dve, kao što je poznato, pevale su… »
Teodora u nikad vrelijem izdanju, nastupila u prekratkoj providnoj haljini i napravila haos! (FOTO)
Telegraf 11.08.2018
Teodora Džehverović pojavila se u seksi izdanju na nastupu na jednom beogradskom splavu. Bivša učesnica Zadruge, Teodora Džehverović, nastupila je sinoć na jednom beogradskom splavuu provokativnom izdanju. Teodora se pojavila u crnoj uskoj haljinici koja… »
Vesti dana »

EPS: Izveštaj MMF-a podrazumeva ozbiljan razvoj prenosne i distributivne mreže
RTK pre 27 minutajoš 32 povezane

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 17 minutajoš 29 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 35 povezanih

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane