Povezane vesti
"Ja sam Elba, Idris Elba"
Mondo 12.08.2018
Najveći nagoveštaj do sada od samog glumca da ćemo ga gledati kao Bonda, Džejmsa Bonda... "Idris Elba bi mogao da bude sledeći Bond!", najavila je nedavno producentkinja Barbara Brokoli, dodavši da je došlo vreme da "tamnoputi glumac dobije tu… »
Idris Elba je novi Džejms Bond?
Noizz 12.08.2018
Britanski glumac Idris Elba je moguće novi Džejm Bond, a takve spekulacije je ponovo pokrenuo njegov tvit, kao i izjave producenata. Tvitom "Ja sam Elba, Idris Elba", koji je karakterističan način predstavljanja agenta 007, glumčevim fanovima je bio… »
Zagonetni tvit Idrisa Elbe o ulozi Džejmsa Bonda
N1 Info 12.08.2018
Britanski glumac Idris Elba po prvi put se "oglasio" povodom spekulacija da će biti novi Džejms Bond, i to zagonetnom porukom na Tviteru. Zvezda kultne serije “Doušnici” (The Wire) već duže vreme se pominje kao naslednik Danijela Krejga u ulozi… »
Novi Džejms Bond je Idris Elba?
RTV 12.08.2018
LONDON - Pod naslovom "Vreme je za crnog agenta 007" mediji u svetu pišu o novom Džejmsu Bondu koga će igrati britanski glumac Idris Elba. Čuveni agent još jednom će biti Danijel Krejg, a u narednom filmu, prema najavama, naslediće ga Idris Elba… »
Vesti dana »

Sijarto: Ako Tramp ne može da izdejstvuje mir u Ukrajini, niko ne može
Euronews pre 42 minutajoš 16 povezanih

2 Osobe stradale u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci iz stana izvukli muškarca i devojku
Kurir pre 12 minutajoš 14 povezanih

Trampovi zvaničnici poslali ratne planove preko grupnog četa koji je uključio i jednog novinara
NIN pre 36 minutajoš 11 povezanih

Novi izraelski napadi na Pojas Gaze: Ubijene najmanje 23 osobe, među njima troje dece i njihovi roditelji
Kurir pre 13 minutajoš 10 povezanih

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih