Повезане вести
"Ја сам Елба, Идрис Елба"
Мондо 12.08.2018
Највећи наговештај до сада од самог глумца да ћемо га гледати као Бонда, Џејмса Бонда... "Идрис Елба би могао да буде следећи Бонд!", најавила је недавно продуценткиња Барбара Броколи, додавши да је дошло време да "тамнопути… »
Идрис Елба је нови Џејмс Бонд?
Ноизз 12.08.2018
Британски глумац Идрис Елба је могуће нови Џејм Бонд, а такве спекулације је поново покренуо његов твит, као и изјаве продуцената. Твитом "Ја сам Елба, Идрис Елба", који је карактеристичан начин представљања агента 007… »
Загонетни твит Идриса Елбе о улози Џејмса Бонда
Н1 Инфо 12.08.2018
Британски глумац Идрис Елба по први пут се "огласио" поводом спекулација да ће бити нови Џејмс Бонд, и то загонетном поруком на Твитеру. Звезда култне серије “Доушници” (Тхе Вире) већ дуже време се помиње као наследник Данијела… »
Нови Џејмс Бонд је Идрис Елба?
РТВ 12.08.2018
ЛОНДОН - Под насловом "Време је за црног агента 007" медији у свету пишу о новом Џејмсу Бонду кога ће играти британски глумац Идрис Елба. Чувени агент још једном ће бити Данијел Крејг, а у наредном филму, према најавама… »
Вести дана »
Усвојена жалба Вишег тужилаштва: Потврђена оптужница против Весића и још петоро у случају "Надстрешница"
Радио 021 пре 1 данјош 40 повезаних
Макрон приредио вечеру за светске лидере у Јелисејској палати; Вучић: Француска један од најважнијих партнера Србије
РТС пре 1 сатјош 35 повезаних
Трећа ноћ ваздушних удара! Америка опет напала Иран: "Наставићемо да им наносимо тешке губитке"
Курир пре 1 сатјош 33 повезане
Гламочић: „Појачане мере против афричке куге свиња у 6 управних округа“
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 29 повезаних