Povezane vesti
Australijanka Helen se zaljubila u momka iz Bitolja, pa odlučila da pređe u pravoslavlje: Krstila se na Ohridu i dobila novo…
Kurir 12.08.2018
Helen iz Australije zaljubila se u mladića iz Bitolja, pa je zbog ljubavi odlučila da pređe iz katoličanstva u pravoslavlje i to na Ohridu. "Prethodno nisam znala kako to sve izgleda, ali sam duboko u sebi znala da sam deo pravoslavlja i zahvalna sam što… »
Katolkinja iz Australije se zaljubila i prešla u pravoslavlje: Krstila se u evropskom Jerusalimu i dobila novo ime (video)
Telegraf 12.08.2018
Helen se na ovaj korak odlučila zbog velike ljubavi prema izabraniku njenog srca, mladiću iz Bitolja. Po broju crkvi, manastira i svetih mesta, za Ohrid kažu da je evropski Jerusalim. Nekada je u Ohridu i okolini postojalo 365 crvi, po jedna za svaki dan… »
Vesti dana »
Hapšenje na Hvaru: Grupa od 14 planirala napad na sezonske radnike iz Srbije
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Da li ste znali za ovaj podatak na Mundijalu? Mnoge je iznenadio, ovo nikada dosad nije viđeno
Nova pre 45 minutajoš 42 povezane
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i najavljuje promene u timu
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 31 povezana
RHMZ upozorava na grmljavinske nepogode, sutra narandžasti meteo-alarm na severu Srbije
RTV pre 4 satijoš 18 povezanih