Povezane vesti

Australijanka Helen se zaljubila u momka iz Bitolja, pa odlučila da pređe u pravoslavlje: Krstila se na Ohridu i dobila novo…

Australijanka Helen se zaljubila u momka iz Bitolja, pa odlučila da pređe u pravoslavlje: Krstila se na Ohridu i dobila novo…

Kurir 12.08.2018
Helen iz Australije zaljubila se u mladića iz Bitolja, pa je zbog ljubavi odlučila da pređe iz katoličanstva u pravoslavlje i to na Ohridu. "Prethodno nisam znala kako to sve izgleda, ali sam duboko u sebi znala da sam deo pravoslavlja i zahvalna sam… »
Katolkinja iz Australije se zaljubila i prešla u pravoslavlje: Krstila se u evropskom Jerusalimu i dobila novo ime (video)

Katolkinja iz Australije se zaljubila i prešla u pravoslavlje: Krstila se u evropskom Jerusalimu i dobila novo ime (video)

Telegraf 12.08.2018
Helen se na ovaj korak odlučila zbog velike ljubavi prema izabraniku njenog srca, mladiću iz Bitolja. Po broju crkvi, manastira i svetih mesta, za Ohrid kažu da je evropski Jerusalim. Nekada je u Ohridu i okolini postojalo 365 crvi, po jedna za svaki… »

Vesti dana »