Povezane vesti
Reljanović: Zakon o finansijskoj podršci roditeljima neće doneti olakšice
Nova ekonomija 12.08.2018
Zakon o finansijskoj podršci porodici s decom, čija primena je počela 1. jula ove godine, uprkos najavama nadležnih, neće olakšati položaj roditelja niti će doprineti povećanju nataliteta, piše Vojvođanski istraživačko-analitički centar… »
VOICE: Zakon o finansijskoj podršci porodici s decom štiti državu a ne porodice
Novi magazin 12.08.2018
Zakon o finansijskoj podršci porodici s decom, čija primena je počela 1. jula ove godine, uprkos najavama nadležnih, neće olakšati položaj roditelja niti će doprineti povećanju nataliteta, već država tim zakonom štiti samo sebe, piše danas… »
Reljanović: Zakon o podršci roditeljima "prazna kutija"
N1 Info 12.08.2018
Zakon o finansijskoj podršci porodici s decom, čija primena je počela 1. jula ove godine, uprkos najavama nadležnih, neće olakšati položaj roditelja niti će doprineti povećanju nataliteta, piše Vojvođanski istraživačko-analitički centar… »
Vesti dana »
Nikola Jović postigao 17 poena u pobedi Majamija protiv Bruklina
Politika pre 26 minutajoš 19 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Ja sam vođa, svima sam zabranio pregovore s Putinom; Fico: Neću podneti ostaku
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih
Izrael: Hamas ponovo prekršio sporazum o primirju; Tramp: Jordan i Egipat treba da prime više palestinskih izbeglica
RTS pre 3 minutajoš 7 povezanih
Grenel o protestima u Srbiji: Ne podržavamo one koji na silu zauzimaju zgrade institucija
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih