Povezane vesti
Deo Petrovaradina bez vode do 16 sati
RTV 13.08.2018
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti Ulica Vladimira Nazora i deo Ulice prote Mihaldžića, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija". Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena ispred VMC-a. Iz ovog preduzeća… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 13.08.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 16 sati biti Ulica Vladimira Nazora i deo Ulice prote Mihaldžića. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena ispred VMC-a. U JKP "Vodovodu i kanalizaciji" saopštavaju da postoji mogućnost da će u… »
Bez vode zbog havarije Veternička ulica u Veterniku
Moj Novi Sad 13.08.2018
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog sanacije nastale havarije bez vode će do 13 časova ostati stanovnici Veterničke ulice u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Ulica Živojina Ćuluma bez vode zbog havarije
Dnevnik 13.08.2018
NOVI SAD: Stanari u Ulici Živojina Ćuluma zbog havarije od jutros nemaju vode. Kako javljaju iz „Vodovoda“, slavine će u ovom delu grada biti suve do 11 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Bez vode do 11 sati ulica Živojina Ćuluma
Moj Novi Sad 13.08.2018
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 11 sati biti Ulica Živojina Ćuluma. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Vesti dana »

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Smenjivaće se kiša, sunce, oblaci u ovom delu zemlje biće 22 stepena
Dnevnik pre 2 satajoš 11 povezanih