Povezane vesti

Deo Petrovaradina bez vode do 16 sati

Deo Petrovaradina bez vode do 16 sati

RTV 13.08.2018
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 16 sati biti Ulica Vladimira Nazora i deo Ulice prote Mihaldžića, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija". Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena ispred VMC-a. Iz ovog preduzeća… »
Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije

Deo Petrovaradina bez vode zbog havarije

Moj Novi Sad 13.08.2018
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će do 16 sati biti Ulica Vladimira Nazora i deo Ulice prote Mihaldžića. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena ispred VMC-a. U JKP "Vodovodu i kanalizaciji" saopštavaju da postoji mogućnost da će u… »
Bez vode zbog havarije Veternička ulica u Veterniku

Bez vode zbog havarije Veternička ulica u Veterniku

Moj Novi Sad 13.08.2018
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog sanacije nastale havarije bez vode će do 13 časova ostati stanovnici Veterničke ulice u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Ulica Živojina Ćuluma bez vode zbog havarije

Ulica Živojina Ćuluma bez vode zbog havarije

Dnevnik 13.08.2018
NOVI SAD: Stanari u Ulici Živojina Ćuluma zbog havarije od jutros nemaju vode. Kako javljaju iz „Vodovoda“, slavine će u ovom delu grada biti suve do 11 časova. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Bez vode do 11 sati ulica Živojina Ćuluma

Bez vode do 11 sati ulica Živojina Ćuluma

Moj Novi Sad 13.08.2018
Kako javljaju iz JKP "Vodovod i kanalizacija" zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 11 sati biti Ulica Živojina Ćuluma. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »

Vesti dana »