Veliki radovi u Zemunu: Uskoro i rekonstrukcija kule Gardoš

Veliki radovi u Zemunu: Uskoro i rekonstrukcija kule Gardoš

Srbija danas ponedeljak, 13. avgust 2018.
"Dragulj Beograda koji je dugo bio zapostavljen"
Rekonstrukcija Njegoševe ulice u Zemunu biće završena do 3. septembra, izjavio je nakon obilaska radova zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je tom prilikom najavio i rekonstrukciju kule Gardoš. - U sklopu letnjih rekonstrukcija beogradskih ulica i radova... »

Završetak Njegoševe u Zemunu i obnova Gardoša

Studio B ponedeljak, 13. avgust 2018.
Rekonstrukcija Njegoševe ulice u Zemunu biće završena do 3. septembra, izjavio je nakon obilaska radova zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je tom prilikom najavio i rekonstrukciju kule Gardoš.
– U sklopu letnjih rekonstrukcija beogradskih ulica i radova u Zemunu, kao jednom od najstarijih delova Beograda, rekonstruišemo Njegoševu ulicu koja je duga oko 80 metara. Svi koji dođu u Zemun, ne samo građani koji tu žive,... »

Vesić najavio završetak Njegoševe u Zemunu i obnovu Gardoša

Danas ponedeljak, 13. avgust 2018.
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je radove na rekonstrukciji Njegoševe ulice u Zemunu koji bi trebalo da budu završeni do 3. septembra i najavio rekonstrukciju kule Gardoš. Obilasku su prisustvovali pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković, sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović i predsednik opštine Zemun Dejan Matić.
– U sklopu letnjih rekonstrukcija beogradskih ulica i radova u Zemunu, kao jednom od najstarijih delova Beograda, rekonstruišemo NJegoševu ulicu koja je duga oko 80 metara. Svi koji dođu u Zemun, ne samo građani koji tu žive,... »

Za obnovu kule na Gardošu 34 miliona dinara

N1 Info ponedeljak, 13. avgust 2018.
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je radove u Njegoševoj ulici u Zemunu i najavio završtak radova do 3. septembra i rekonstrukciju kule na Gardošu, saopštio je Beoinfo.
Izvor: Tanjug On je rekao da se u rekonstrukciju kule na Gardošu pored Grada Beograd uključila i opština Zemun i istakao da je vrednost investicije 34 miliona dinara. Predsednik opštine Zemun Dejan Matić je naglasio da je završen... »

Vesić: Za rekonstrukciju Kule Gardoš 34 miliona dinara

Blic ponedeljak, 13. avgust 2018.
Obišavši radove na rekonstrukciji Njegoševe ulice u Zemunu, koji bi trebalo da budu završeni do 3. septembra, zamenik gradonačelnika Goran Vesić, najavio je i rekonstrukciju Kule Gardoš. - U sklopu letnjih rekonstrukcija beogradskih ulica i radova u Zemunu, kao jednom od najstarijih delova... »

Zemunci, strpite se još malo: Radovi u Njegoševoj biće gotovi do 3. septembra, a onda se radnici sele na Gardoš

Kurir ponedeljak, 13. avgust 2018.
BEOGRAD - Rekonstrukcija Njegoševe ulice u Zemunu biće završena do 3. septembra, a najavljena je i rekonstrukcija kule Gardoš. Njegoševa je duga oko 80 metara, a svi koji dođu u Zemun, ne samo građani koji tu žive, prolazili su ovom ulicom zbog restorana koji su popularni. Rekonstrukcija je počela... »

Zemun je dragulj Beograda koji je dugo bio zapostavljen: Velika ulaganja u rekonstrukciju Njegošove ulice i kule Gardoš (foto)

Telegraf ponedeljak, 13. avgust 2018.
Svi koji dođu u Zemun, ne samo građani koji tu žive, prolazili su ovom ulicom zbog restorana koji su popularni i znaju kako je ona izgledala, a po mom mišljenju nije bilo ulice u Beogradu koja je u gorem stanju od ove - rekao je Vesić
Rekonstrukcija Njegoševe ulice u Zemunu biće završena do 3. septembra, izjavio je nakon obilaska radova zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je tom prilikom najavio i rekonstrukciju kule Gardoš. Beograd je metropola u... »

Vesić najavio završetak Njegoševe u Zemunu i obnovu Gardoša

Večernje novosti ponedeljak, 13. avgust 2018.
Rekonstrukcija Njegoševe ulice u Zemunu biće završena do 3. septembra, izjavio je nakon obilaska radova zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je tom prilikom najavio i rekonstrukciju kule Gardoš
Rekonstrukcija Njegoševe ulice u Zemunu biće završena do 3. septembra, izjavio je nakon obilaska radova zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je tom prilikom najavio i rekonstrukciju kule Gardoš. "U sklopu letnjih... »

I Zemun se ulepšava: Gardoš dobija novo lice

Mondo ponedeljak, 13. avgust 2018.
Vrednost te investicije je 34 miliona dinara.
Foto: MONDO/Predrag Vujić Rekonstrukcija Njegoševe ulice u Zemunu biće završena do 3. septembra, izjavio je nakon obilaska radova zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić koji je tom prilikom najavio i rekonstrukciju kule Gardoš. "U sklopu letnjih rekonstrukcija... »
©2019 Netmark d.o.o.