Повезане вести
Звезда Гранда измислио да је бранио девојчице од силоватеља?
Вести онлине 13.08.2018
Душан Милатовић (29) некадашњи учесник серијала Звезде Гранда пријавио је да је претучен ноћас око 3 сата у нишком парку Брђанка. Он је рекао да је нападнут док је две девојчице бранио од силовања. Међутим, како Ало! сазнаје… »
Избоден младић, бранио девојчице од силоватеља?
Вести онлине 13.08.2018
Д.М. (29) из Алексинца задобио је ноћас више посекотина нанетих ножем док је, како тврди, бранио две девојчице од тројице силоватеља. Он је након збрињавања у алексиначкој Општој болници пребачен у нишки Клинички центар, и… »
Избоден певач звезда Гранда! Душан видео мушкарца који покушава да силује девојчицу?! Пришао сам да јој помогнем, а онда су ме…
Курир 13.08.2018
Душан Милатовић (29) некадашњи учесник серијала Звезде Гранда избоден је и претучен око 03.00 сата ноћас у парку Брђанка. Он има осам копчи на глави и 12 убода. Он се тренутно налази у Клиничком центру у Нишу где му се санирају… »
Избоден певач "звезда гранда": Тврди да је видео покушај силовања девојчице: Пришао сам да помогнем а онда су извадили ножеве…
Блиц 13.08.2018
Певач Душан Милатовић (29) из Алексинца тврди да су га претукла и избола тројица мушкараца јер је претходне ноћи, џогирајући у парку Брђанка, видео покушај силовања десетогодишње девојчице. Како каже све се догодило када је… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане