Povezane vesti
Novica pred početak priprema: Nemam strah, želim da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto
Hot sport 13.08.2018
Veličković je pre nekoliko dana produžio je ugovor sa klubom. A danas je ponovo kao kapiten poveo ekipu u novu sezonu. Iskusni centar opet će biti jedan od glavnih igrača ekipe Nenada Čanka. – Ne znam ni sam koja mi je ovo sezona u Partizanu… »
Veličković: Da Partizan pobeđuje
Mondo 13.08.2018
"Meni je jedini cilj da Partizan pobeđuje i da ga vratimo tamo gde treba da bude. Sad, koliko ja mogu da pomognem, to oni znaju, daću svoj maksimum", rekao je Veličković. "Video sam dosta pozitivne energije, radilo se temeljno na dovođenju igrača… »
Veličković: Bez straha, da se vratimo gde nam je mesto
N1 Info 13.08.2018
Košarkaš Partizana Novica Veličković istakao je da su u klubu urađene mnoge pozitivne stvari tokom ovog leta i da će vredan rad doneti dobre rezultate. "Ne mogu ništa konkretno da kažem dok se ne upoznamo malo bolje, dok ne krenemo da živimo… »
Veličković o prelaznom roku: Temeljno se dovodili igrači... Nije kao pre
Mozzart sport 13.08.2018
„I mi smo bili mladi, pa smo pravili čuda“, podstiče kapiten Partizana novu gardu. Uz njega najbolje stoji samo jedna reč. Vođa. Kad je pre nekoliko dana potpisao novi ugovor, postalo je i definitivno jasno da će Novica Veličković predvoditi… »
Vesti dana »

Rusija iznela zahteve za pregovore sa SAD o Ukrajini, tvrde izvori
Nova pre 41 minutajoš 22 povezane

Zemljotres jačine 4,4 stepena pogodio Italiju: Serija manjih zemljotresa u oblasti Flegrejskih polja
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih