Повезане вести
Новица пред почетак припрема: Немам страх, желим да вратимо Партизан тамо где му је место
Хот спорт 13.08.2018
Величковић је пре неколико дана продужио је уговор са клубом. А данас је поново као капитен повео екипу у нову сезону. Искусни центар опет ће бити један од главних играча екипе Ненада Чанка. – Не знам ни сам која ми је ово сезона… »
Величковић: Да Партизан побеђује
Мондо 13.08.2018
"Мени је једини циљ да Партизан побеђује и да га вратимо тамо где треба да буде. Сад, колико ја могу да помогнем, то они знају, даћу свој максимум", рекао је Величковић. "Видео сам доста позитивне енергије, радило се темељно на… »
Величковић о прелазном року: Темељно се доводили играчи... Није као пре
Моззарт спорт 13.08.2018
„И ми смо били млади, па смо правили чуда“, подстиче капитен Партизана нову гарду. Уз њега најбоље стоји само једна реч. Вођа. Кад је пре неколико дана потписао нови уговор, постало је и дефинитивно јасно да ће Новица… »
Величковић: Без страха, да се вратимо где нам је место
Н1 Инфо 13.08.2018
Кошаркаш Партизана Новица Величковић истакао је да су у клубу урађене многе позитивне ствари током овог лета и да ће вредан рад донети добре резултате. "Не могу ништа конкретно да кажем док се не упознамо мало боље, док не… »
Вести дана »
Порастао број заражених на "крузеру смрти", хитно се огласила СЗО! "Ово није ЦОВИД, шири се на потпуно другачији начин", Шпанија објавила план! (фото/видео)
Курир пре 23 минутајош 39 повезаних
Уживо: Криза на Блиском истоку, Трамп обуставио операцију у Персијском заливу, троје погинулих у нападима на Либан
Еуроневс пре 2 сатајош 31 повезана