Povezane vesti
Gagić: Želimo da napadnemo ABA ligu
N1 Info 14.08.2018
Košarkaš Partizana Đorđe Gagić rekao je da su timska očekivanja velika pred početak nove sezone. „Zadovoljan sam, imamo dobru ekipu. Tu je i naša energija, sve je dobro. Mi idemo na svaki trofej, jer to je Partizan. Potrudićemo se da se ove sezone… »
Novi centar Partizana: Dovoljno mi je da vidim kako su prošli Vilijams-Gos i Marić…
Hot sport 14.08.2018
Košarkaši Partizana juče su počeli pripreme za novu sezonu, a posebnu pažnju privukle su novajlije u ekipi, poput australijskog centra Džoka Lendejla. Lendejl je novinarima u novom trening centru crno-belih rekao da je u klub došao zbog navijača, za koje… »
Gagić: Cilj Partizana je povratak u Evroligu; Lendejl: Hoću kao Marić!
Sportski žurnal 14.08.2018
Košarkaš Partizana Đorđe Gagić izjavio je da su očekivanja uvek velika i da će ekipa naredna sezone pokušati da se vrati u Evroligu. "Nama su uvek očekivanja velika, evo okupili smo se ovde imamo lepu ekipu, zadovoljan sam, energija, sve je super, daće… »
Vesti dana »

Ričard Grenel o Kosovu i Metohiji: Ideja o međusobnom priznanju je smešna
Blic pre 22 minutajoš 2 povezane

Protestna šetnja na Dedinju: Demonstranti ispred kuća u kojim žive Aleksandar Vučić, Ana Brnabić, Zorana Mihajlović i Željko Mitrović (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Demonstracije u Tel Avivu zbog izraelskog plana za preuzimanje Gaze: Desetine hiljada traži kraj rata i oslobađanje talaca (foto)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana