Povezane vesti
Gagić: Želimo da napadnemo ABA ligu
N1 Info 14.08.2018
Košarkaš Partizana Đorđe Gagić rekao je da su timska očekivanja velika pred početak nove sezone. „Zadovoljan sam, imamo dobru ekipu. Tu je i naša energija, sve je dobro. Mi idemo na svaki trofej, jer to je Partizan. Potrudićemo se da se ove sezone… »
Novi centar Partizana: Dovoljno mi je da vidim kako su prošli Vilijams-Gos i Marić…
Hot sport 14.08.2018
Košarkaši Partizana juče su počeli pripreme za novu sezonu, a posebnu pažnju privukle su novajlije u ekipi, poput australijskog centra Džoka Lendejla. Lendejl je novinarima u novom trening centru crno-belih rekao da je u klub došao zbog navijača, za koje… »
Gagić: Cilj Partizana je povratak u Evroligu; Lendejl: Hoću kao Marić!
Sportski žurnal 14.08.2018
Košarkaš Partizana Đorđe Gagić izjavio je da su očekivanja uvek velika i da će ekipa naredna sezone pokušati da se vrati u Evroligu. "Nama su uvek očekivanja velika, evo okupili smo se ovde imamo lepu ekipu, zadovoljan sam, energija, sve je super, daće… »
Vesti dana »
Urušio se napušteni objekat u centru Beograda, oštećena četiri automobila (video, foto)
Euronews pre 15 minutajoš 46 povezanih
U TOK-u saslušanje Radeta Spasojevića, SNS odbornika uhapšenog zbog afere „Konjuh“
Danas pre 4 satijoš 17 povezanih
(VIDEO) Da li je Partizan oštećen za penal protiv Radničkog?
Sport klub pre 30 minutajoš 27 povezanih
"Važno je krivično gonjenje onih koji su počinili gnusne zločine sa Epstajnom": Mask se oglasio pošto se njegovo ime pojavilo u dokumentima
Večernje novosti pre 1 satjoš 32 povezane
Vremenska prognoza Srbije: hladni talas sa snegom, ledeni dani i razvedravanje sredinom nedelje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih