Повезане вести
Гагић: Желимо да нападнемо АБА лигу
Н1 Инфо 14.08.2018
Кошаркаш Партизана Ђорђе Гагић рекао је да су тимска очекивања велика пред почетак нове сезоне. „Задовољан сам, имамо добру екипу. Ту је и наша енергија, све је добро. Ми идемо на сваки трофеј, јер то је Партизан. Потрудићемо… »
Нови центар Партизана: Довољно ми је да видим како су прошли Вилијамс-Гос и Марић…
Хот спорт 14.08.2018
Кошаркаши Партизана јуче су почели припреме за нову сезону, а посебну пажњу привукле су новајлије у екипи, попут аустралијског центра Џока Лендејла. Лендејл је новинарима у новом тренинг центру црно-белих рекао да је у клуб… »
Гагић: Циљ Партизана је повратак у Евролигу; Лендејл: Хоћу као Марић!
Спортски журнал 14.08.2018
Кошаркаш Партизана Ђорђе Гагић изјавио је да су очекивања увек велика и да ће екипа наредна сезоне покушати да се врати у Евролигу. "Нама су увек очекивања велика, ево окупили смо се овде имамо лепу екипу, задовољан сам… »
Вести дана »
Вучић: Бићемо једна од водећих земаља у Европи по привредном расту у наредних пет година
РТС пре 9 минутајош 30 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 4 минутајош 31 повезана
‘Под репресијом’ – такав је грађански простор у Србији, према оцени ЦИВИЦУС Монитора
Машина пре 1 сатјош 15 повезаних