Povezane vesti

Vozač kamiona izgubio kontrolu i sleteo s puta: Grdosija je satima visila iznad ponora (video)

Telegraf 14.08.2018
Vozač je izgubio kontrolu nad teškašem zbog klizavog puta. Na državnom putu D1 u Otriću kod Gračaca vozač je zbog klizavog puta izgubio kontrolu nad kamionom i sleteo sa puta. Ostao je zaglavljen i visio nad ponorom, piše " Index.hr"… »

„Dobrodošlica” srpskim turistima: Ustaški simboli na automobilu beogradskih tablica u Šibeniku

Večernje novosti 14.08.2018
Probušene sve četiri gume i ustaški simboli "U" i "NDH" ispisani su sprejem na mestu vozača, na vozilu beogradskih registarskih oznaka prošle noći u šibenskoj Brodarici. U Brodarici kod Šibenika nepoznati vandali su prethodne noći probušili sve… »

Šibenik, ustaški simboli na automobilu beogradskih tablica

RTS 14.08.2018
Probušene sve četiri gume i ustaški simboli "U" i "NDH" ispisani su sprejom na mestu vozača, na vozilu beogradskih registarskih oznaka prošle noći u šibenskoj Brodarici. Incident je policiji prijavila meštanka koja je bila zgrožena ovim… »

Ustaško 'U' i probušene gume na autu beogradskih tablica

B92 14.08.2018
Probušene gume i ustaško slovo “U” osvanulo je na automobilu beogradskih registarskih oznaka u Šibeniku, piše Šibenik in. U šibeničkoj Brodarici neko je probušio sve četiri gume na automobilu beogradskih tablica te na vozačevom mestu crnim… »

Beograđaninu u Šibeniku ispisali ustaške simbole na autu i probušili sve 4 gume: I Hrvate je sramota zbog vandalskog čina…

Telegraf 14.08.2018
Policiji je incident prijavila meštanka, koja je bila zgrožena ovim vandalskim činom. Probušene sve četiri gume i ustaški simboli "U" i "NDH" ispisani su sprejem na mestu vozača, na vozilu beogradskih registarskih oznaka prošle noći u šibenskoj… »

Ustaški simboli i probušene gume na autu beogradskih tablica

N1 Info 14.08.2018
U šibenskoj Brodarici neko je probušio sve četiri gume na automobilu beogradskih tablica, i na vozačevom mestu crnim sprejem nacrtao ustaški simbol i slova NDH, javila je čitateljka ŠibenikIna, koja je incident prijavila i policiji. "Užasno mi je… »

Divljanje u Šibeniku: "u" na automobilu BG tablica

Mondo 14.08.2018
Probušene sve četiri gume i ustaški simboli "U" i "NDH" ispisani su sprejom na mestu vozača, na vozilu beogradskih registarskih oznaka prošle noći u šibenskoj Brodarici. Foto: Mondo/Stefan Stojanović ilustracija Incident je policiji prijavila… »

Ustaški simboli na automobilu BG tablica u Šibeniku

Studio B 14.08.2018
Probušene sve četiri gume i ustaški simboli „U“ i „NDH“ ispisani su sprejem na mestu vozača, na vozilu beogradskih registarskih oznaka prošle noći u šibenskoj Brodarici. Incident je policiji prijavila meštanka, koja je bila zgrožena ovim… »

Ustaše divljale u Šibeniku! Na autu sa BG tablicama i ispisali u i NDH i izbušili sve gume!

Kurir 14.08.2018
ŠIBENIK - Probušene sve četiri gume i ustaški simboli "U" i "NDH" ispisani su sprejem na mestu vozača, na vozilu beogradskih registarskih oznaka prošle noći u šibenskoj Brodarici. Incident je policiji prijavila meštanka, koja je bila zgrožena… »

Ustaško „U“ i probušene gume na autu beogradskih tablica

Sputnik 14.08.2018
Probušene gume i ustaško slovo „U“ osvanulo je na automobilu beogradskih registarskih oznaka u Šibeniku, piše „Šibenik in“. U šibeničkoj Brodarici neko je probušio sve četiri gume na automobilu beogradskih tablica. Na vozačevom mestu… »

Ustaše probušile gume na automobilu beogradskih tablica u Šibeniku: Iza sebe ostavile monstruoznu poruku (foto)

Srbija danas 14.08.2018
Vlasnik oštećenog auta još uvek ne zna šta se dogodilo. Probušene gume i utaško slovo "U" osvanulo je na automobile beogradskih registarskih oznaka u Šibeniku. U šibeničkoj Brodarici neko je probušio sve četiri gume na automobilu beogradskih… »

Vesti dana »