Povezane vesti
Bivša savetnica: Tramp je rasista i ženomrzac, neće me ućutkati
Nova ekonomija 15.08.2018
Bivša savetnica Bele kuće Omarosa Manigo Njuman izjavila je da je američki predsednik Donald Tramp neće "ućutkati", dok se njena osuda bivšeg šefa pretvorila u moguću pravnu bitku. U intervjuu za AP, Manigo Njuman, koja promoviše svoju novu… »
Manigo Njumen: Tramp me neće ućutkati
N1 Info 15.08.2018
Bivša savetnica Bele kuće Omarosa Manigo Njumen izjavila je da je američki predsednik Donald Tramp neće "ućutkati", dok se njena osuda bivšeg šefa pretvorila u moguću pravnu bitku. U intervjuu za AP, Manigo Njumen, koja promoviše svoju novu… »
Manigolt Njuman: Neće me Tramp ućutkati
Novi magazin 15.08.2018
Bivša savetnica Bele kuće Omaroza Manigolt Njuman izjavila je da je američki predsednik Donald Tramp neće "ućutkati", dok se njena osuda bivšeg šefa pretvorila u moguću pravnu bitku. U intervjuu AP-u, Manigolt Njuman, koja promoviše svoju novu… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 2 povezane