Povezane vesti
Bivša savetnica: Tramp je rasista i ženomrzac, neće me ućutkati
Nova ekonomija 15.08.2018
Bivša savetnica Bele kuće Omarosa Manigo Njuman izjavila je da je američki predsednik Donald Tramp neće "ućutkati", dok se njena osuda bivšeg šefa pretvorila u moguću pravnu bitku. U intervjuu za AP, Manigo Njuman, koja promoviše svoju novu knjigu o… »
Manigo Njumen: Tramp me neće ućutkati
N1 Info 15.08.2018
Bivša savetnica Bele kuće Omarosa Manigo Njumen izjavila je da je američki predsednik Donald Tramp neće "ućutkati", dok se njena osuda bivšeg šefa pretvorila u moguću pravnu bitku. U intervjuu za AP, Manigo Njumen, koja promoviše svoju novu knjigu o… »
Manigolt Njuman: Neće me Tramp ućutkati
Novi magazin 15.08.2018
Bivša savetnica Bele kuće Omaroza Manigolt Njuman izjavila je da je američki predsednik Donald Tramp neće "ućutkati", dok se njena osuda bivšeg šefa pretvorila u moguću pravnu bitku. U intervjuu AP-u, Manigolt Njuman, koja promoviše svoju novu knjigu o… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Iran napada tankere u Ormuskom moreuzu, cena nafte prešla 100 dolara, oštećena zgrada u Dubaiju nakon napada
Nova pre 2 minutajoš 30 povezanih
BLOG UŽIVO: Nafta ponovo dostigla cenu od 100 dolara po barelu, Pezeškijan traži reparacije za okončanje rata (FOTO)
Insajder pre 2 minutajoš 37 povezanih
Novak Đoković se javio posle ispadanja sa Indijan Velsa, Olimpijske igre mu poslale moćnu poruku
Telegraf pre 12 minutajoš 85 povezanih
NIS podneo zahtev OFAK-u za izdavanje nove posebne licence za rad i posle 20. marta
Forbes pre 42 minutajoš 17 povezanih