Povezane vesti
Joksimović: Ne postoji uslov koji pominje hrvatski ministar Kovač
Slobodna Evropa 15.08.2018
Ministarka za evropske integracije Srbije Jadranka Joksimović rekla je, povodom tvrdnji bivšeg šefa hrvatske diplomatije Mire Kovača da će Srbija pitanje odštete logorašima morati da riješi u okviru pregovora o članstvu u Evropskoj uniji (EU), da… »
Najava iz Hrvatske o blokiranju Srbije me ne iznenađuje: Joksimović o pretnjama iz Zagreba
Telegraf 15.08.2018
Baš me čudi da se takva pitanja otvaraju, imajući u vidu, da je Hrvatska ušla u EU, a da imovinska prava i pitanje penzija nisu rešeni, i to onima koji su na sve to, proterani iz svojih domova - kaže Joksimović. Najave iz Hrvatske o mogućem… »
Hrvati prete blokadom pregovora, vetar nosi: Srbija posvećena evropskom putu
Srbija danas 15.08.2018
Ministarka za evropske integracije nije iznenađena najavama. Najave iz Hrvatske o mogućem blokiranju našeg evropskog puta me ne iznenađuju, ali i još važnije ne frustriraju me, jer znam koliko je Srbija ozbiljna u reformskoj politici na evropskom… »
Vesti dana »
(Video) Haris je video u prvom redu, pa sišao sa bine: Džinović ovako zabavio koleginicu, publika sve posmatrala i snimala telefonima
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Ministar Gašić prisustvovao obeležavanju Dana rv i pvo: "Nastavljeno je opremanje vazduhoplovima, raketnim i radarskim sistemima"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Bračni par Koprivica uhapšen u Crnoj Gori: Njihov sin povezivan sa škaljarskim klanom
Blic pre 1 satjoš 1 povezana