Повезане вести
Трамп назвао црногорског премијера "цмиздравом пропалом кучк*м"
Радио 021 15.08.2018
Амерички председник Доналд Трамп назвао је црногорског премијера Душка Марковића "цмиздравом пропалом кучк*м", након објаве видеа после прошлогодишњег НАТО самита, пише у својој књизи бивша асистенткиња у Белој кући Омароса… »
"Нећу ћутати, Трамп ме неће злостављати"
РТС 15.08.2018
Бивша саветница Беле куће Омароса Маниголт Њуман поручује да је неће ућуткати, након што је амерички председник наставио да је напада због компромитујућих снимака његових разговора. Доналд Трамп је бившу сарадницу у Белој кући… »
Трамп бившу сарадницу назвао 'псом' који је заслужио да буде отпуштен
Нова економија 15.08.2018
Амерички председник Доналд Трамп наставио је да напада бившу сарадницу Омаросу Њуман назвавши је "псом" који је заслужио да буде отпуштен. Омароса Маниголт Њуман је једна од Трампових сарадника који су почели да раде за њега и… »
Омароса: Трумп назвао премијера Црне Горе 'цмиздравом пропалицом'
Ал Јазеера 15.08.2018
Трумпов коментар је услиједио након објаве прошлогодишњег виралног видеа на којем гура црногорског премијера. Амерички предсједник Доналд Трамп назвао је црногорског премијера Душка Марковића „цмиздравом пропалицом (Вхини Пунк… »
Трамп увредио премијера Црне Горе
Данас 15.08.2018
Амерички председник Доналд Трамп назвао је црногорског премијера Душка Марковића „крештавом пропалом кучком“ након објаве видеа са прошлогодишњег самита НАТО, наводи у својој књизи бивша асистенткиња у Белој кући Омароса… »
Трамп: Омароса је „пас који је заслужио да буде отпуштен”
Политика 15.08.2018
Омароса: Нећу ћутати, неће ме Трамп злостављати. ВАШИНГТОН - Америцки председник Доналд Трамп наставио је да напада бившу сарадницу Омаросу Њуман назвавши је „псом” који је заслужио да буде отпуштен. Омароса Маниголт Њуман је… »
Трампа Бивша саветница тајно снимала па објавила књигу: Нећу ћутати, неће ме он злостављати!
Курир 15.08.2018
ВАШИНГТОН - Бивша саветница Беле куће Омароса Маниголт Њуман изјавила је да је неће ућуткати. "Нећу бити ућуткана. Неће ме уплашити. Неће ме злостављати (председник САД) Доналд Трамп", рекла је она. Фиве оф Омароса'с мост… »
Трамп премијера Црне Горе назвао крештавом пропалом к*чком!?
Србија данас 15.08.2018
Објављена нова књига о америчком председнику. Амерички председник Доналд Трамп назвао је црногорског премијера Душка Марковића "крештавом пропалом кучк*м" након објаве видеа после прошлогодишњег НАТО самита, наводи у својој… »
Маниголт Њуман: Неће ме Трамп ућуткати
Слободна Европа 15.08.2018
Бивша саветница Беле куће Омароза Маниголт Њуман изјавила је да је амерички председник Доналд Трамп неће "ућуткати", док се њена осуда бившег шефа претворила у могуц́у правну битку. У интервјуу АП-у, Маниголт Њуман, која… »
ЦНН: Трамп назвао Оморосу псом
Данас 14.08.2018
Амерички председник Доналд Трумп је у поруци на Твитеру упоредио са псом своју бившу сарадницу и директорку сактора за комуникацију у Белој кући, Афроамериканку, Омаросу Манигаулт Њуман. Трамп је, истовремено, похвалио свог шефа… »
Вести дана »
Мацут: Србија разуме потребе МОЛ-а, али не може да иде на своју штету
Бета пре 54 минутајош 20 повезаних
Променљиво време у Крагујевцу и Шумадији: Сунце током дана, поподне могући пљускови
иКрагујевац пре 2 сатајош 19 повезаних
Топић се уписао у стрелце: Оклахома опет надиграла Лејкерсе, води 2:0 у серији
Дневник пре 49 минутајош 24 повезане
Пропало примирје које је предложио Кремљ поводом Дана побједе, Кијев и Москва размијенили нападе
Слободна Европа пре 1 сатјош 14 повезаних