Povezane vesti

Nisam ja za ovo izveštačeno vreme: Luna Đogani pokazala emocije, sve će vam biti jasno posle njene poruke! (foto)

Nisam ja za ovo izveštačeno vreme: Luna Đogani pokazala emocije, sve će vam biti jasno posle njene poruke! (foto)

Press 15.08.2018
Rijaliti učesnica Luna Đogani obratila se svima porukom, a nije otkrila kome ju je posvetila. Modna blogerka je prošla kroz agoniju posle rijalitija, s obzirom da su je svi "prozivali" što je bila u vezi sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem… »
Samo u snu, ima mesta za nas: Bila je ljubavnica oženjenom, a sada lumpuje sa ovim Zadrugarom! Luna ovim snimkom razjasnila…

Samo u snu, ima mesta za nas: Bila je ljubavnica oženjenom, a sada lumpuje sa ovim Zadrugarom! Luna ovim snimkom razjasnila…

Kurir 15.08.2018
Blogerka Luna Đogani je tokom boravka u rijalitiju "Zadruga" razbesnela Srbiju jer je uplovila u vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Zbog te prevare pevaču je pukao brak, te se razveo od Kristine Kije Kockar. Blogerka se po izlasku iz Bele… »
Luna je željna prave, istinske ljubavi, čoveku svog života poslala je važnu poruku! (foto)

Luna je željna prave, istinske ljubavi, čoveku svog života poslala je važnu poruku! (foto)

Press 15.08.2018
Modna blogerka Luna Đogani je svojim boravkom u najgledanijem rijalitiju “Zadruga” privukla veliku pažnju javnosti kada je uplovila u ljubavnu romansu sa tada oženjenim muškarcem Slobodanom Radanovićem. Zbog ovoga je naišla na osude mnogih, sa… »
Moj svet: Smuvala se sa oženjenim i navukla gnev ljudi, a sada je ovim poljupcem rekla sve! (foto)

Moj svet: Smuvala se sa oženjenim i navukla gnev ljudi, a sada je ovim poljupcem rekla sve! (foto)

Kurir 15.08.2018
Blogerka Luna Đogani je u rijalitiju "Zadruga" uplovila u romansu sa pevačem Slobom Radanovićem, ne obraćajući pažnju na to što je oženjen, te su je zbog toga svi osudili. Veza nije opstala, a pevaču je zbog prevare pukao brak sa Kijom Kockar… »

Vesti dana »