Повезане вести
Драматична исповест младића који су дављеника вратили из мртвих: Престало је да му ради срце, није имао пулс, а онда је…
Курир 15.08.2018
Поручник Војске Србије, Душан Трајковић и спасилац Петар Петровић из Ниша вратили су "из мртвих" младића Ђорђа који је изгубио свест у олимпијском пазену Спортског центра "Чаир" у Нишу. Он је престао да дише, није имао пулс, али… »
Подвиг на базену "Чаир": Млади поручник оживљавао дављеника: Био је укочен и без пулса, морао сам одмах да реагујем
Вечерње новости 15.08.2018
Душан Трајковић (28), припадник Војске Србије, са спасиоцем Петром Петровићем из Ниша направио подвиг на базену "Чаир" Видео сам младића, за ког сам касније установио да је спасилац, како извлачи једну особу са дна базена… »
Ово је лице српског хероја: Спасилац је извукао младића без свести са дна базена, а онда је поручник Душан притрчао и учинио…
Курир 15.08.2018
Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарали су данас са поручником Душаном Трајковићем који је 8. августа спасио живот младићу извученом без свести с дна базена… »
Вулин: Грађани сигурни уз своју војску
Нови магазин 15.08.2018
Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије (ВС) генерал Љубиша Диковић разговарали су данас са поручником Душаном Трајковићем који је недавно спасио живот младићу извученом без свести с дна базена… »
Вести дана »
Дијана Хрка ушла у 14. дан штрајка: Њено стање стабилно и непромењено
Недељник пре 2 сатајош 9 повезаних
Америка продужила Лукоилу лиценцу за пословање: Одмах се огласили, одредили су нови датум истека трансакција
Мондо пре 4 сатијош 13 повезаних