Povezane vesti
Džo Regland: Prilika koja se ne ukazuje često
Večernje novosti 15.08.2018
Novi košarkaš Crvene zvezde Džo Regland rekao je danas da je igranje u tom klubu odlična prilika za njega, ali i da ga čeka veliki rad. Novi košarkaš Crvene zvezde Džo Regland rekao je danas da je igranje u tom klubu odlična prilika za njega, ali i da ga… »
Novi "plej" Zvezde: Znam put Vilijamsa i Ročestija
Mondo 15.08.2018
"U Zvezdi imamo samo jedan cilj, a to je pobeda" , rekao je plejmejker crveno-belih, Džo Regland. Foto: MN Press Dolaskom plejmejkera Džoa Reglanda (28 godina, 182 centimetra), Crvena zvezda mts napravila je osnovnu konturu sastava sa kojim će sledeće… »
Džo Regland: Došao sam u veliki klub
Hot sport 15.08.2018
Džo Regland, novi plejmejker Crvene zvezde, za zvanični sajt kluba otkrio je zašto je odlučio da prihvati ponudu crveno-belih, kao i koliku ulogu je u tome imala podrška navijača koju crveno-beli imaju. Amerikanac Džo Regland (28) novi plejmejker KK… »
Utabana staza: Lokomotiva, pa Zvezda – Vilijams, Ročesti, Regland
Mozzart sport 15.08.2018
“Došao sam ovde jer je ovo izvanredna prilika za mene”, kaže novi plej crveno-belih. Markus Vilijams je probio led. Pa je prošle sezone tu bio Tejlor Ročesti. A ove će igru Crvene zvezde organizovati 28-godišnji Džo Regland. Sada već kao po tradiciji… »
Regland: "Prilika koja se ne ukazuje ćesto"
Sportske.net 15.08.2018
Novi plejmejker Crvene zvezde Džo Regland istakao je da je napravio pravi potez dolaskom u redove našeg šampiona. Crvena zvezda u novu sezonu neće ući sa sjajnim Tejlorom Ročestijem koji je završio svoju misiju u Beogradu, ali će zato taj američki… »
Vesti dana »
Izlile se neprečišćene vode u Turski potok, kvar brzo saniran
Politika pre 41 minutajoš 18 povezanih
EPS produžio rok za popust na decembarske račune za struju! Kako ostvariti veću uštedu, ovo su uslovi
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 28 povezanih
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 30 povezanih
Vico i Rašović za Sputnjik pred Mađare: „Neka biju – tući ćemo i mi“
Sputnik pre 16 minutajoš 22 povezane