Povezane vesti

Džo Regland: Prilika koja se ne ukazuje često

Džo Regland: Prilika koja se ne ukazuje često

Večernje novosti 15.08.2018
Novi košarkaš Crvene zvezde Džo Regland rekao je danas da je igranje u tom klubu odlična prilika za njega, ali i da ga čeka veliki rad. Novi košarkaš Crvene zvezde Džo Regland rekao je danas da je igranje u tom klubu odlična prilika za njega, ali… »
Novi "plej" Zvezde: Znam put Vilijamsa i Ročestija

Novi "plej" Zvezde: Znam put Vilijamsa i Ročestija

Mondo 15.08.2018
"U Zvezdi imamo samo jedan cilj, a to je pobeda" , rekao je plejmejker crveno-belih, Džo Regland. Foto: MN Press Dolaskom plejmejkera Džoa Reglanda (28 godina, 182 centimetra), Crvena zvezda mts napravila je osnovnu konturu sastava sa kojim će sledeće… »
Regland: "Prilika koja se ne ukazuje ćesto"

Regland: "Prilika koja se ne ukazuje ćesto"

Sportske.net 15.08.2018
Novi plejmejker Crvene zvezde Džo Regland istakao je da je napravio pravi potez dolaskom u redove našeg šampiona. Crvena zvezda u novu sezonu neće ući sa sjajnim Tejlorom Ročestijem koji je završio svoju misiju u Beogradu, ali će zato taj… »
Utabana staza: Lokomotiva, pa Zvezda – Vilijams, Ročesti, Regland

Utabana staza: Lokomotiva, pa Zvezda – Vilijams, Ročesti, Regland

Mozzart sport 15.08.2018
“Došao sam ovde jer je ovo izvanredna prilika za mene”, kaže novi plej crveno-belih. Markus Vilijams je probio led. Pa je prošle sezone tu bio Tejlor Ročesti. A ove će igru Crvene zvezde organizovati 28-godišnji Džo Regland. Sada već kao po… »
Džo Regland: Došao sam u veliki klub

Džo Regland: Došao sam u veliki klub

Hot sport 15.08.2018
Džo Regland, novi plejmejker Crvene zvezde, za zvanični sajt kluba otkrio je zašto je odlučio da prihvati ponudu crveno-belih, kao i koliku ulogu je u tome imala podrška navijača koju crveno-beli imaju. Amerikanac Džo Regland (28) novi plejmejker… »

Vesti dana »