Povezane vesti
Španija: Spaseno 524 migranta na putu ka Evropi
Al Jazeera 15.08.2018
Migranti koji su bili na putu prema Španiji pošli su iz sjeverne Afrike, kažu u spasilačkoj službi. Pomorska spasilačka služba Španije saopštila je da je u sredu spasla 524 migranta sa 12 plovila, javlja AP. Kako kažu iz Službe, migranti su bili na putu… »
Na Sredozemnom moru kod Španije spasena 524 migranta
N1 Info 15.08.2018
Španske spasilačke službe spasile su 524 migranta sa 12 brodova na Sredozemnom moru, koji su pokušali da se domognu Španije, trenutno najčešće korišćenom morskom rutom za ulazak u Evropu. Spasilačka služba je saopštila da je sedam brodova sa ukupno 240… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 18 minutajoš 17 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 53 minutajoš 14 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
Na današnji dan, 21. jul: Rođen Ernest Hemingvej, umro Zoran Radmilović...
N1 Info pre 23 minutajoš 2 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: Nastavak masovnih napada dronovima, na udaru veliki gradovi u Rusiji i Ukrajini
RTV pre 19 minutajoš 1 povezana