Povezane vesti
HR: Rođena beba u helikopteru
Vesti online 16.08.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. Majka je rodila devojčicu pre sletanja helikoptera na helidrom Delta u Rijeci, a trenutku porođaja prisustvovala je posada Eskadrile… »
Hrvatska: Beba rođena u helikopteru
RTV 16.08.2018
ZAGREB - U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. Majka je rodila devojčicu pre sletanja helikoptera na helidrom Delta u Rijeci, a trenutku porođaja prisustvovala je posada… »
Devojčica rođena u vojnom helikopteru: Najneverovatniji trenutak na hitnom letu sa Raba
Telegraf 16.08.2018
Bebu su porodili doktor medicine natporučnik Roko Hatvalić i medicinska sestra. U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV danas je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. Majka je rodila devojčicu pre sletanja helikoptera… »
Porođaj na nebu: Beba rođena u helikopteru
Večernje novosti 15.08.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV danas je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV danas je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. Majka je rodila… »
Vesti dana »
Danas pretežno oblačno i hladno, temperatura do šest stepeni Celzijusa - kakav nas vikend očekuje?
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih
KC Vojvodine: Troje povređenih u Novom Sadu i dalje u teškom stanju
Insajder pre 1 satjoš 11 povezanih
Policija upala u kuću ministra zdravlja Hrvatske i uhapsila ga: Na meti istrage još lekara i direktora bolnica
Blic pre 15 minutajoš 9 povezanih
Tepić: U 11.52 zaustavićemo Novi Sad na 14 minuta – da podsetimo da odgovorni za tragediju još nisu u zatvoru
N1 Info pre 1 satjoš 6 povezanih