Povezane vesti
HR: Rođena beba u helikopteru
Vesti online 16.08.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. Majka je rodila devojčicu pre sletanja helikoptera na helidrom Delta u Rijeci, a trenutku porođaja prisustvovala je posada Eskadrile… »
Hrvatska: Beba rođena u helikopteru
RTV 16.08.2018
ZAGREB - U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. Majka je rodila devojčicu pre sletanja helikoptera na helidrom Delta u Rijeci, a trenutku porođaja prisustvovala je posada Eskadrile… »
Devojčica rođena u vojnom helikopteru: Najneverovatniji trenutak na hitnom letu sa Raba
Telegraf 16.08.2018
Bebu su porodili doktor medicine natporučnik Roko Hatvalić i medicinska sestra. U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV danas je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. Majka je rodila devojčicu pre sletanja helikoptera na… »
Porođaj na nebu: Beba rođena u helikopteru
Večernje novosti 15.08.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV danas je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV danas je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. Majka je rodila… »
Vesti dana »

SAZNAJEMO Određen pritvor od 30 dana za svih 13 uhapšenih u slučaju rekonstrukcije pruge i Železničke stanice u Novom Sadu
Nova pre 7 minutajoš 23 povezane

Danas promenljivo, uveče moguće vremenske nepogode, temperatura do 35 stepeni
Danas pre 31 minutajoš 34 povezane

Emisija dana „Dan sećanja na stradale i prognane Srbe u akciji „Oluja““
Alo pre 1 satjoš 19 povezanih

Pojačana kontrola prekoračenja brzine vozila tokom međunarodne policijske akcije
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 16 povezanih