Povezane vesti

U hrvatskom helikopteru rođena beba

U hrvatskom helikopteru rođena beba

Radio 021 16.08.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV tokom hitnog medicinskog leta s ostrva Raba, rođena je beba. Majka je rodila devojčicu pre sletanja helikoptera na helidrom Delta u Rijeci, a trenutku porođaja prisustvovala je posada Eskadrile… »
Beba rođena u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva

Beba rođena u helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva

BK TV 16.08.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena beba. Majka je rodila devojčicu pre sletanja helikoptera na helidrom Delta u Rijeci, a trenutku porođaja prisustvovala je posada Eskadrile… »
Hrvatska: Rođena beba u helikopteru

Hrvatska: Rođena beba u helikopteru

Danas 16.08.2018
U helikopteru Hrvatskog ratnog vazduhoplovstva Mi-8 MTV je na hitnom medicinskom letu s ostrva Raba rođena devojčica, saopšteno je iz Ministarstva obrane, prenosi HRT. Majka je rodila devojčicu pre sletanja helikoptera na helidrom Delta u Rijeci, a… »
"Ovo je najlepši let u karijeri": Hrvatica rodila ćerku u vojnom helikopteru tokom hitnog transporta

"Ovo je najlepši let u karijeri": Hrvatica rodila ćerku u vojnom helikopteru tokom hitnog transporta

Blic 15.08.2018
U vojnom helikopteru tokom hitnog medicinskog leta s Raba rođena je devojčica. - Ovo je svima nama bio najlepši let u karijeri i ovakvi trenuci su razlog zašto uživamo u ovom poslu - rekao je kapetan posade Eskadrile transportnih helikoptera (ETH)… »

Vesti dana »