Повезане вести
Хрватска: Рођена беба у хеликоптеру
Данас 16.08.2018
У хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства Ми-8 МТВ је на хитном медицинском лету с острва Раба рођена девојчица, саопштено је из Министарства обране, преноси ХРТ. Мајка је родила девојчицу пре слетања хеликоптера на… »
Беба рођена у хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства
БК ТВ 16.08.2018
У хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства Ми-8 МТВ је на хитном медицинском лету с острва Раба рођена беба. Мајка је родила девојчицу пре слетања хеликоптера на хелидром Делта у Ријеци, а тренутку порођаја присуствовала је… »
У хрватском хеликоптеру рођена беба
Радио 021 16.08.2018
У хеликоптеру Хрватског ратног ваздухопловства Ми-8 МТВ током хитног медицинског лета с острва Раба, рођена је беба. Мајка је родила девојчицу пре слетања хеликоптера на хелидром Делта у Ријеци, а тренутку порођаја присуствовала… »
"Ово је најлепши лет у каријери": Хрватица родила ћерку у војном хеликоптеру током хитног транспорта
Блиц 15.08.2018
У војном хеликоптеру током хитног медицинског лета с Раба рођена је девојчица. - Ово је свима нама био најлепши лет у каријери и овакви тренуци су разлог зашто уживамо у овом послу - рекао је капетан посаде Ескадриле транспортних… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана