Povezane vesti
Norveška dobila robota-poštara: Zameniće će sve poštanske sandučiće, a evo kako će sve izgledati! (video)
Kurir 16.08.2018
Norveška pošta je predstavila svog prvog robota za dostavljanje pisama i paketa. Robot bi od jeseni trebalo da počne da dostavlja poštu stanovnicima Kongsberga. Ovo je prvi robot takvog tipa u Norveškoj, a dopremljen je pre tri dana iz SAD-a. Ako sve… »
Norveška dobija robota-poštara: Od jeseni će zameniti poštanske sandučiće, a izgleda ovako (foto, video)
Blic 16.08.2018
Norveški grad Kongsberg dobija prvog robota-poštara. On će dostavljati pisma i pakete stanovnicima, a dopremljen je pre tri dana iz SAD. Portal "Norveška danas" ističe da je reč o prvom robotu tog tipa u zemlji. Ako sve bude prema planu… »
Vesti dana »

Uživo "ti si moja ljubav večna, moja istina" Oglasila se majka Andrije Čikića na drugu godišnjicu masakra na Vračaru: "Sine moj, tebi majka zbori..."
Blic pre 2 minutajoš 70 povezanih

Svetski dan slobode medija – stanje prvi put klasifikovano kao „teška situacija“
Danas pre 3 satajoš 15 povezanih

Zelenski odbacio Putinov predlog: Ne garantujemo bezbednost svetskim liderima u Moskvi
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih

Huligan trčao Splitom vezan lisicama posle masovne tuče (VIDEO)
Sport klub pre 2 minutajoš 16 povezanih