Povezane vesti
Kaminski: "Imam srpske korene, volim da se zezam sa Jokićem"
Sportske.net 16.08.2018
Amerikanac je potvrdio svoje srpsko poreklo, ali je uspeo da u isto vreme i nasmeje novinare i prozove oca. Frenka Kaminskog Srbi svojajtaju, čak se pre nekoliko godina (neosnovano) provlačila priča da ga je naš savez jurio za reprezentaciju. On se… »
Kaminski u Beogradu: Tačno je, imam srpske korene – počeo sam u srpskoj ligi u Čikagu!
Hot sport 16.08.2018
Jedan od gostiju kampa ‘Košarka bez granica’ jeste i NBA košarkaš Frenk Kaminski. Krilni centar Šarlot Hornetsa je stigao u Beograd kako bi talentima iz ovog dela Evrope preneo svoje iskustvo. Kaminski rođen i odrastao u blizini Čikaga potvrdio… »
Vesti dana »
Kao da je bomba pala na Los Anđeles! Bajdenov sin ostao bez kuće, raste broj mrtvih u požarima, šteta 50 milijardi $, Pentagon šalje vojsku (foto, video)
Kurir pre 24 satajoš 71 povezana
Počeli pregovori prosvetara i premijera Vučevića: Na stolu dve opcije
Nova pre 4 satijoš 37 povezanih
I danas natprosečno toplo, a uveče nas čeka potpuni preokret! Rhmz se oglasio rano jutros, stiže drastično hladnije vreme, a izdato i upozorenje zbog opasne pojave
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
Dan Republike Srpske: Patrijarh Porfirije služio liturgiju u Sabornom hramu u Banjaluci
Telegraf pre 24 satajoš 26 povezanih
Saslušani osumnjičeni za napad na studente FDU: Više javno tužilaštvo: Milena A. i Dušan K. terete se za nasilničko ponašanje
Blic pre 53 minutajoš 24 povezane