Povezane vesti
Kaminski: "Imam srpske korene, volim da se zezam sa Jokićem"
Sportske.net 16.08.2018
Amerikanac je potvrdio svoje srpsko poreklo, ali je uspeo da u isto vreme i nasmeje novinare i prozove oca. Frenka Kaminskog Srbi svojajtaju, čak se pre nekoliko godina (neosnovano) provlačila priča da ga je naš savez jurio za reprezentaciju. On se danas… »
Kaminski u Beogradu: Tačno je, imam srpske korene – počeo sam u srpskoj ligi u Čikagu!
Hot sport 16.08.2018
Jedan od gostiju kampa ‘Košarka bez granica’ jeste i NBA košarkaš Frenk Kaminski. Krilni centar Šarlot Hornetsa je stigao u Beograd kako bi talentima iz ovog dela Evrope preneo svoje iskustvo. Kaminski rođen i odrastao u blizini Čikaga potvrdio je da ima… »
Vesti dana »

Nije još gotovo! Ovi delovi Srbije biće na udaru nevremena! Rhmz upozorava: U naredna 2 sata obilan pljusak, grad i jak vetar
Dnevnik pre 1 satjoš 79 povezanih

Srebrni korset i zgodna brineta: Milica Pavlović među poslednjima došla na Tarin rođendan, evo ko joj pravi društvo
Mondo pre 4 minutajoš 44 povezane

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 5 satijoš 41 povezana

Saopštenje Zvezde povodom uvredljivih grafita pred zgradom u kojoj živi Nikola Kalinić
Sportski žurnal pre 44 minutajoš 15 povezanih

VIDEO Pripreme za Vojnu paradu u Beogradu: Ćacilend ostaje, gusenice tenkova ljušte asfalt
Radio 021 pre 14 minutajoš 25 povezanih