Povezane vesti
Đenova: Italijanska vlada namerava da oduzme koncesiju firmi iza koje stoji i porodica Beneton
Radio 021 16.08.2018
Kompanija Autostrade per l Italija koja je upravljala mostom u Đenovi koji se u utorak urušio, pripada infrastrukturnom koncernu Atlantija iza kojeg, između ostalih, stoji i porodica Beneton, piše nemački "Bild". Ova porodica italijanskih industrijalaca… »
Kakve veze ima Beneton sa mostom u Đenovi?
Dnevnik 16.08.2018
RIM: Kompanija Autostrade per l Italija koja je upravljala mostom u Đenovi koji se juče urušio, pripada infrstrukturnom koncernu Atlantija iza kojeg, između ostalih, stoji i porodica Beneton, piše danas nemački "Bild". Ova porodica italijanskih… »
Vesti dana »
(Video) "Videla sam belu svetlost koja me je budila" Olja Karleuša o borbi za život i teškoj dijagnozi: "Pobedila sam bolest i nastavila da uživam u životu sa svojom porodicom"
Blic pre 58 minutajoš 2 povezane
Prošla kroz pakao, a sad je ponovo srećna. Ćerka Goce Božinovske pokazala novog dečka, više ga ne krije: "Moje najdraže!" (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Bivšoj rijaliti učesnici hakovan Instagram! Slađa u velikom problemu, hitno oglasila zbog sajber napada
Telegraf pre 13 minutajoš 1 povezana