Povezane vesti
I ja sam dete razvedenih roditelja: Milica Pavlović otvorila dušu! Evo šta je rekla o razvodu Kije i Slobe!
Kurir 16.08.2018
Milica Pavlović 11. avgusta napunila je 27 godina, ali je žurku za prijatelje organizovala u sredu, 15. avgusta u jednom hotelu u Beogradu. Milica je sa osmehom dočekivala goste, obučena u belo, a otkrila je da su joj mnogobrojne javne ličnosti čestitale… »
Zaražena sam kijinom pesmom: Milica Pavlović je u velikom stilu proslavila 27. rođendan, a onda otkrila nešto što će…
Kurir 16.08.2018
Pevačica Milica Pavlović je 11. avgusta napunila 27 godina, a sinoć je u velikom stilu organizovala proslavu u jednom hotelu i okupila veliki broj prijatelja i kolega. S obzirom na to da joj je Kristina Kija Kockar javno na Instagramu čestitala rođendan… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 4 satijoš 8 povezanih

Gradonačelnik Šapić: Infrastrukturni radovi u centru grada najveći u poslednjih nekoliko decenija (foto)
Alo pre 49 minutajoš 21 povezana