Povezane vesti
I ja sam dete razvedenih roditelja: Milica Pavlović otvorila dušu! Evo šta je rekla o razvodu Kije i Slobe!
Kurir 16.08.2018
Milica Pavlović 11. avgusta napunila je 27 godina, ali je žurku za prijatelje organizovala u sredu, 15. avgusta u jednom hotelu u Beogradu. Milica je sa osmehom dočekivala goste, obučena u belo, a otkrila je da su joj mnogobrojne javne ličnosti… »
Zaražena sam kijinom pesmom: Milica Pavlović je u velikom stilu proslavila 27. rođendan, a onda otkrila nešto što će…
Kurir 16.08.2018
Pevačica Milica Pavlović je 11. avgusta napunila 27 godina, a sinoć je u velikom stilu organizovala proslavu u jednom hotelu i okupila veliki broj prijatelja i kolega. S obzirom na to da joj je Kristina Kija Kockar javno na Instagramu čestitala… »
Vesti dana »
(Video) Haris je video u prvom redu, pa sišao sa bine: Džinović ovako zabavio koleginicu, publika sve posmatrala i snimala telefonima
Blic pre 3 satajoš 4 povezane
Ministar Gašić prisustvovao obeležavanju Dana rv i pvo: "Nastavljeno je opremanje vazduhoplovima, raketnim i radarskim sistemima"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Uhapšeni bivši crnogorski policijski funkcioner i njegova žena, terete se za pranje novca
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp kaže da će tražiti strožije sprovođenje smrtne kazne kad ponovo uđe u Belu kuću
Danas pre 6 satijoš 1 povezana