Povezane vesti
Sam sebe ranio nelegalnim pištoljem
Radio 021 16.08.2018
Muškаrаc (29), koji je pronаđen povređen u Zemunu, nа Novosаdskom putu, kod benzinske pumpe, sаm je sebe ustrelio u desnu podlаkticu, saopštio je MUP. Kako se navodi, utvrđeno je dа se on sam ranio, usled nestručnog rukovаnjа pištoljem… »
MUP: Muškarac pronađen povređen u Zemunu, sam sebe ranio
N1 Info 16.08.2018
Muškarac (29) koji je jutros rano pronađen povređen na Novosadskom putu, kod benzinske pumpe u Zemunu, sam je sebe ustrelio u predelu desne podlaktice, saopštio je MUP. Utvrđeno je da se on, usled nestručnog rukovanja pištoljem, koji je prethodno… »
MUP: Povređeni muškarac kod pumpe u Zemunu, sam sebe ranio
Novi magazin 16.08.2018
Muškаrаc (29), koji je jutros rаno pronаđen povređen nа Novosаdskom putu, kod benzinske pumpe u Zemunu, sаm je sebe ustrelio u predelu desne podlаktice, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kako se navodi, utvrđeno je dа se… »
Kamiondžija u Zemunu ipak slučajno upucao sam sebe: Ilegalno kupio pištolj, ali nije znao kako se koristi
Telegraf 16.08.2018
Zbog nestručnog rukovanja završio sa prostrelnom ranom u desnoj podlaktici. Dva desetodevetogodišnji muškarac koji je jutros rano pronađen povređen na Novosadskom putu, kod benzinske pumpe u Zemunu, sam je sebe ustrelio u predelu desne podlaktice… »
Vesti dana »

N1 sa studentima: Plan da se kolone iz više gradova spoje i svi zajedno u petak uveče uđu u Beograd
N1 Info pre 4 satijoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Firma koja je potpisala da je stanica u Novom Sadu bezbedna za otvaranje, radi i na nuklearnom programu u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 8 povezanih

Kanada najavila uzvratne carine na određene američke proizvode
Novi magazin pre 1 satjoš 49 povezanih