Повезане вести

Сам себе ранио нелегалним пиштољем

Сам себе ранио нелегалним пиштољем

Радио 021 16.08.2018
Мушкарац (29), који је пронађен повређен у Земуну, на Новосадском путу, код бензинске пумпе, сам је себе устрелио у десну подлактицу, саопштио је МУП. Како се наводи, утврђено је да се он сам ранио, услед нестручног… »
МУП: Повређени мушкарац код пумпе у Земуну, сам себе ранио

МУП: Повређени мушкарац код пумпе у Земуну, сам себе ранио

Нови магазин 16.08.2018
Мушкарац (29), који је јутрос рано пронађен повређен на Новосадском путу, код бензинске пумпе у Земуну, сам је себе устрелио у пределу десне подлактице, саопштило је данас Министарство унутрашњих послова. Како се… »
МУП: Мушкарац пронађен повређен у Земуну, сам себе ранио

МУП: Мушкарац пронађен повређен у Земуну, сам себе ранио

Н1 Инфо 16.08.2018
Мушкарац (29) који је јутрос рано пронађен повређен на Новосадском путу, код бензинске пумпе у Земуну, сам је себе устрелио у пределу десне подлактице, саопштио је МУП. Утврђено је да се он, услед нестручног руковања… »
Камионџија у Земуну ипак случајно упуцао сам себе: Илегално купио пиштољ, али није знао како се користи

Камионџија у Земуну ипак случајно упуцао сам себе: Илегално купио пиштољ, али није знао како се користи

Телеграф 16.08.2018
Због нестручног руковања завршио са прострелном раном у десној подлактици. Два десетодеветогодишњи мушкарац који је јутрос рано пронађен повређен на Новосадском путу, код бензинске пумпе у Земуну, сам је себе устрелио у… »

Вести дана »