Povezane vesti

Otkrio da je „mrtav” kad je hteo da registruje auto

Otkrio da je „mrtav” kad je hteo da registruje auto

Politika 16.08.2018
Novi Sad - Ja sam već šest meseci mrtav čovek, kaže Novosađanin Đorđe Milošević (79), koji je mrtvim „proglašen” 19. januara ove godine. On sam, kako kaže, za to je saznao kad je otišao u policiju da registruje automobil. „Matični broj… »
Svi su u čudu i krste se kada čuju šta se desilo deka Đoletu: Hteo je da registruje auto, pa saznao da je mrtav već 6…

Svi su u čudu i krste se kada čuju šta se desilo deka Đoletu: Hteo je da registruje auto, pa saznao da je mrtav već 6…

Telegraf 16.08.2018
Đorđe Milošević kaže da sada, pored zdravstvenih problema doživljava i "neprijatnosti" tako što ga sugrađani u šali oslovljavaju kao pokojnika. Ja sam već šest meseci mrtav čovek, kaže Novosađanin Ðorđe Milošević (79), koji je mrtvim… »
"Umro" je dva puta: Prvo kada su ga ostavili u domu, a opet kada je počeo da sređuje život, upoznao devojku iz snova i dobio…

"Umro" je dva puta: Prvo kada su ga ostavili u domu, a opet kada je počeo da sređuje život, upoznao devojku iz snova i dobio…

Telegraf 16.08.2018
Ni posle osam meseci saznanja o svojoj bolesti nije se pomirio sa tim, ali jednostavno, "ne može živ u grob" Zaraženi HIV-om retko kada imaju hrabrosti da se obrate javnosti i sa drugima podele koliko je teško živeti sa ovim smrtonosnim virusom. Nama… »

Vesti dana »