Povezane vesti
Bata neće baš stalno da kritikuje, tražiće odlaganje prvenstvene
Sportske.net 16.08.2018
Zoran Mirković je zadovoljan pobedom i prolaskom dalje, ali brine "crna rupa" pred kraj meča. Tim se kreće ka stabilizaciji... Zoran "Bata" Mirković rekao je da neće stalno da kritikuje svoje igrače posle pobede nad Nordsjelandom, ali je rekao da malo… »
Mirković: Zadovoljan sam, imamo vremena da se spremimo
N1 Info 16.08.2018
Partizan je izborio mesto u plej ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, a poslednja prepreka biće Bešiktaš. Trener crno - belih, Zoran Mirković rekao je da je zadovoljan rezultatom i prolsakom u narednu fazu kvalifikacija. "Mogu da budem zadovoljan rezultatom… »
Mirković: Brinu te crne rupe, ali vidi se napredak
Mozzart sport 16.08.2018
"Videćemo šta će biti sa utakmicom protiv Rada, mislim da će čelnici tražiti odlaganje, značilo bi nam" Trener Partizana Zorana Mirković rekao je da je zadovoljan pobedom nad Nordsjilandom (3:2) i plasmanom u plej-of Lige Evrope, ali da ga brine to što… »
Mirković: Zadovoljan rezultatom, izbacili smo odličnu ekipu, ponestalo nam snage u finišu
Sportski žurnal 16.08.2018
Tri meča na klupi Partizana, tri pobede pod komandnom palicom Zorana Mirkovića. – Zadovoljan sam rezultatom i prolazom, izbacili smo odličnu ekipu. Nismo ušli kako treba u utakmicu, ali posle primljenog gola bili smo agresivni, radili smo ono što smo se… »
Vesti dana »
Nastavljena sednica Skupštine, poslanici raspravljaju o kandidatima za članove Saveta REM
Beta pre 1 satjoš 51 povezana
BLOG UŽIVO „Ovo je stvar ljudskosti. Noći su teške i hladne, ali izdržaćemo“: Niški studenti spavaju u šatoru ispred Skupštine, podršku Dijani Hrki pruža i veliki broj srednjoškolaca
Nova pre 2 minutajoš 44 povezane
Grosi: Postignut dogovor o lokalnom prekidu vatre u zoni nuklearke Zaporožje;Ukrajinci spasli vojnika pomoću robota
RTS pre 16 minutajoš 31 povezana
Šok, ništa od prodaje međunarodnih aktiva „lukoila“! Švedska firma odustala, izjava OVOGčoveka je presudila!
Dnevnik pre 3 satajoš 43 povezane
Đoković u finalu Atine: Novakova dominacija, Nemac nije imao šanse
Nova pre 35 minutajoš 35 povezanih