Повезане вести
Бата неће баш стално да критикује, тражиће одлагање првенствене
Спортске.нет 16.08.2018
Зоран Мирковић је задовољан победом и проласком даље, али брине "црна рупа" пред крај меча. Тим се креће ка стабилизацији... Зоран "Бата" Мирковић рекао је да неће стално да критикује своје играче после победе над… »
Мирковић: Задовољан сам, имамо времена да се спремимо
Н1 Инфо 16.08.2018
Партизан је изборио место у плеј офу квалификација за Лигу Европе, а последња препрека биће Бешикташ. Тренер црно - белих, Зоран Мирковић рекао је да је задовољан резултатом и пролсаком у наредну фазу квалификација. "Могу да… »
Мирковић: Брину те црне рупе, али види се напредак
Моззарт спорт 16.08.2018
"Видећемо шта ће бити са утакмицом против Рада, мислим да ће челници тражити одлагање, значило би нам" Тренер Партизана Зорана Мирковић рекао је да је задовољан победом над Нордсјиландом (3:2) и пласманом у плеј-оф Лиге Европе… »
Мирковић: Задовољан резултатом, избацили смо одличну екипу, понестало нам снаге у финишу
Спортски журнал 16.08.2018
Три меча на клупи Партизана, три победе под командном палицом Зорана Мирковића. – Задовољан сам резултатом и пролазом, избацили смо одличну екипу. Нисмо ушли како треба у утакмицу, али после примљеног гола били смо агресивни… »
Вести дана »

(Видео) Гори друга највећа рафинерија у Русији! Одјекивале експлозије, људи у паници: Украјина напала силовито!
Блиц пре 5 минутајош 10 повезаних

"Лажни пријатељ": Франкфуртер алгемајне цајтунг о односу Вучића са Путином и Западом
Н1 Инфо пре 40 минутајош 1 повезана

Стање на путевима и граничним прелазима На Батровцима теретњаци чекају два сата
Дневник пре 1 сатјош 4 повезане