Povezane vesti

Mirković: Brinu te crne rupe, ali vidi se napredak

Mirković: Brinu te crne rupe, ali vidi se napredak

Mozzart sport 16.08.2018
"Videćemo šta će biti sa utakmicom protiv Rada, mislim da će čelnici tražiti odlaganje, značilo bi nam" Trener Partizana Zorana Mirković rekao je da je zadovoljan pobedom nad Nordsjilandom (3:2) i plasmanom u plej-of Lige Evrope, ali da ga brine… »
Mirković: Zadovoljan sam, imamo vremena da se spremimo

Mirković: Zadovoljan sam, imamo vremena da se spremimo

N1 Info 16.08.2018
Partizan je izborio mesto u plej ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, a poslednja prepreka biće Bešiktaš. Trener crno - belih, Zoran Mirković rekao je da je zadovoljan rezultatom i prolsakom u narednu fazu kvalifikacija. "Mogu da budem zadovoljan… »
Bata neće baš stalno da kritikuje, tražiće odlaganje prvenstvene

Bata neće baš stalno da kritikuje, tražiće odlaganje prvenstvene

Sportske.net 16.08.2018
Zoran Mirković je zadovoljan pobedom i prolaskom dalje, ali brine "crna rupa" pred kraj meča. Tim se kreće ka stabilizaciji... Zoran "Bata" Mirković rekao je da neće stalno da kritikuje svoje igrače posle pobede nad Nordsjelandom, ali je rekao da… »
Mirković: Zadovoljan rezultatom, izbacili smo odličnu ekipu, ponestalo nam snage u finišu

Mirković: Zadovoljan rezultatom, izbacili smo odličnu ekipu, ponestalo nam snage u finišu

Sportski žurnal 16.08.2018
Tri meča na klupi Partizana, tri pobede pod komandnom palicom Zorana Mirkovića. – Zadovoljan sam rezultatom i prolazom, izbacili smo odličnu ekipu. Nismo ušli kako treba u utakmicu, ali posle primljenog gola bili smo agresivni, radili smo ono što… »

Vesti dana »