Povezane vesti

Korneri - Partizanovo najjače oružje, da li će delovati i protiv Bešiktaša?

Korneri - Partizanovo najjače oružje, da li će delovati i protiv Bešiktaša?

Sportske.net 17.08.2018
Segment igre koji je doskora delovao kao velika slabost crno-belih, na početku ove sezone postao njihova velika prednost. Od početka aktuelnih kvalifikacija za Ligu Evrope, Partizan je odigrao šest mečeva, postigao ukupno 13 golova, od toga gotovo… »
Ocene Ivice Ilieva posle pobede nad Dancima - Ko je bio fantastičan, a ko je ''eksplodirao''?

Ocene Ivice Ilieva posle pobede nad Dancima - Ko je bio fantastičan, a ko je ''eksplodirao''?

Sportske.net 17.08.2018
Sportski direktor Partizana zadovoljan posle dvomeča sa Nordsjelandom, neke igrače je posebno izdvojio. Fudbaleri Partizana sinoć su još jednom uspeli da savladaju mladu ekipu Nordsjelanda, ovog puta na svom stadionu u Humskoj rezultatom 3:2 i… »
Janković: Možda je vreme da odem

Janković: Možda je vreme da odem

Večernje novosti 17.08.2018
Postoji opcija da do kraja prelaznog roka napustim klub, a ako tako ne bude, nema problema, kaže Marko Janković. ČEKAO je Miroslav Đukić "pravog" Marka Jankovića, i nije ga dočekao. Dolaskom Zorana Mirkovića na klupu crno-belih, crnogorski… »
Janković: Nisam zaboravio da igram!

Janković: Nisam zaboravio da igram!

Sportski žurnal 17.08.2018
U prošloj utakmici sam imao asistenciju, a na ovoj gol i dve asistencije. Mnogo mi znači na samopouzdanju - navodi Marko Janković. Najavljivao je šef stručnog štaba Partizana Zoran Mirković tešku revanš utakmicu u Beogradu u 3. kolu kvalifikacija… »
Crno-beli: Nema predaje!

Crno-beli: Nema predaje!

Mondo 17.08.2018
Fudbaleri Partizana bili su zadovoljni posle eliminacije Nordsjelanda, ali ujedno i razočarani jer je LASK ispustio prolaz protiv Bešiktaša u poslednjem minutu. Ipak, redom ističu, nema predaje! Partizan je poslednji put do utakmice sa Nordsjelandom u… »
Partizan u plej ofu Lige Evrope: Crno-beli izbacili Dance, sledeći je Bešiktaš

Partizan u plej ofu Lige Evrope: Crno-beli izbacili Dance, sledeći je Bešiktaš

Večernje novosti 16.08.2018
Nordsjeland je pao i drugi put u sedam dana, crno-beli su pokazali da imaju štofa za moderno evropsko odelo, ali će za šest i 13 dana protiv Bešiktaša morati da drže koncentraciju svih 90 minuta. PARTIZAN nastavlja put ka devetom učešću u grupnoj… »
Mirković: Zadovoljan sam igrom i prolazom u baraž

Mirković: Zadovoljan sam igrom i prolazom u baraž

Večernje novosti 16.08.2018
Izbacili smo jednu odličnu ekipu, iako nismo ušli u utakmicu kako je trebalo. Posle prvih desetak minuta i primljenog gola uspeli smo da se saberemo i stignemo do preokreta", rekao je Mirković. Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je… »

Vesti dana »