Повезане вести

Баџин син опљачкао и кућу Жике Јакшића!? Стојичић: Цео процес је монтиран, подмећу ми доказе због покојног оца!

Баџин син опљачкао и кућу Жике Јакшића!? Стојичић: Цео процес је монтиран, подмећу ми доказе због покојног оца!

Курир 17.08.2018
Син убијеног генерала полиције, који је и раније осуђиван због провала у виле на Сењаку и Дедињу, тврди да му полиција подмеће доказе због покојног оца. Војислав Стојичић (38), син убијеног полицијског генерала Радована… »
Притвор за Стојичића Баџин син: Све сте ми сместили због оца (видео)

Притвор за Стојичића Баџин син: Све сте ми сместили због оца (видео)

Вечерње новости 17.08.2018
Саслушан Војислав Стојичић, син Радована Стојичића Баџе, због сумње да је опљачкао кућу Саше Поповића: имам алиби, тог дана сам био на дечјем рођендану. Одређен му је притвор до 30 дана. ВОЈИСЛАВ Стојичић (38), син убијеног… »
Баџином сину одређен притвор

Баџином сину одређен притвор

Политика 17.08.2018
Што се тиче ДНК профила, који је наводно нађен на кључу ормарића за сатове Саше Поповића, сматрам да ми је подметнут, тврди осумњичени Војислав Стојичић. Трећи основни суд у Београду одредио је, на предлог тужилаштва, притвор… »
Саша и Сузана Поповић 5. септембра у Тужилаштву

Саша и Сузана Поповић 5. септембра у Тужилаштву

Мондо 17.08.2018
Власник Гранд продукције Саша Поповић и његова супруга Сузана биће позвани да 5. септембра сведоче у Трећем основном тужилаштву у Београду. Фото: МОНДО/Стефан Стојановић Саша Поповић Они су позвани да сведоче у оквиру истраге… »
"Све ми је намештено због оца": Баџин син стигао насмејан на саслушање због обијања виле Саше Поповића, одређен му притвор…

"Све ми је намештено због оца": Баџин син стигао насмејан на саслушање због обијања виле Саше Поповића, одређен му притвор…

Блиц 17.08.2018
Војислав Стојичић (38), син убијеног полицијског генерала Радована Стојичића Баџе, приведен је у Треће основно тужилаштво у Београду како би изнео одбрану због сумње да је опљачкао вилу власника "Гранд продукције" Саше… »
Баџин син харао по елитним кућама Осим за пљачку Поповића осумњичен и за провале у десетине вила

Баџин син харао по елитним кућама Осим за пљачку Поповића осумњичен и за провале у десетине вила

Пресс 17.08.2018
Војислав Стојичић (38), син убијеног генерала Радована Стојичића Баџе, ухапшен је због пљачке накита из виле директора “Гранд продукције“ Саше Поповића. Фото:Блиц Стојичић је ухапшен након вишемесечне истраге која је уследила… »
Баџин син стигао на саслушање са осмехом на лицу: Одговараће на питања о пљачки куће Саше Поповића из које је однето…

Баџин син стигао на саслушање са осмехом на лицу: Одговараће на питања о пљачки куће Саше Поповића из које је однето…

Курир 17.08.2018
Полиција је јуче ухапсила Војислава Стојичића (38), сина убијеног полицијског генерала Радована Стојичића Баџе, због сумње да је упао у кућу Саше Поповића и украо накит вредан 100.000 евра. 1 / 6 Фото: Ана Паунковић Он ће данас… »
Ексклузивно: Директор Гранда дошао на препознавање! Саша Поповић саслушан у полицији после хапшења Баџиног сина! (фото)…

Ексклузивно: Директор Гранда дошао на препознавање! Саша Поповић саслушан у полицији после хапшења Баџиног сина! (фото)…

Курир 17.08.2018
Директор "Гранда" Саша Поповић био је јутрос у седишту београдске полиције, где је дао исказ о пљачки његове виле која се догодила у марту ове године, сазнаје Курир! Са њим је дошао и адвокат Миша Петровски. Подсетимо… »

Вести дана »