Povezane vesti
Vučić: Boriću se, moj motiv je da u istoriji ostane upisano da sam pokušao da rešim problem Kosova
Press 17.08.2018
Znam kolika se cena plaća za hrabrnost i predlaganje onoga što srpske uši ne žele da čuju, iako je precizno i istinosto - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoreći o Kosovu i Metohiji. Foto:Blic - Videli ste na primeru (Milorada) Dodika… »
Vučić: Želim da pokušam da rešim pitanje KiM – znam cenu
RTS 17.08.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručuje da je spreman i da zna kolika se cena plaća za hrabrost u Srbiji, za predlaganje onoga što srpske uši ne vole da čuju, ali da je odlučan da uđe u istoriju kao neko ko je bar pokušao da reši pitanje Kosova i… »
Vesti dana »
Direktor Beogradske poslovne škole osuđen na godinu dana kućnog zatvora, oštetio tu ustanovu za 781 milion dinara
Newsmax Balkans pre 55 minutajoš 29 povezanih
Kokanović pušten iz pritvora da se brani sa slobode: "Jedna mala bitka u našoj borbi je dobijena"
N1 Info pre 7 satijoš 13 povezanih
Vučić: Srbija snažila vojsku da bi ostala slobodna, ne da bi nekoga napala
RTV pre 40 minutajoš 24 povezane
Koristili tuđe poslovno ime pa zgrnuli skoro 9 miliona! Policija u Šapcu i Pančevu razbila dobro organizovanu šemu! Evo na koji način su se uhapšeni bogatili
Kurir pre 5 minutajoš 26 povezanih
Zelenski pobesneo zbog odluke Amerike da dozvoli kupovinu ruske nafte: Ublažavanje sankcija će dovesti do jačanja Rusije
Kurir pre 55 minutajoš 39 povezanih