Povezane vesti
Manafortovom sudiji prećeno, neće objaviti imena porotnika
Novi magazin 17.08.2018
Sudija T. S. Elis Treći, koji sudi u procesu Polu Manafortu, nekadašnjem šefu izbornog štaba Donalda Trampa, rekao je danas da neće objaviti imena porotnika posle suđenja jer se plaši za njihovu bezbednost kao i zbog toga što je i sam primio pretnje… »
Manafortovom sudiji prećeno, neće objaviti imena porotnika
N1 Info 17.08.2018
Sudija T. S. Elis Treći, koji sudi u procesu Polu Manafortu, nekadašnjem šefu izbornog štaba Donalda Trampa, rekao je da neće objaviti imena porotnika posle suđenja, jer se plaši za njihovu bezbednost kao i zbog toga što je i sam primio pretnje… »
Vesti dana »
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 50 minutajoš 86 povezanih
Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 2 satajoš 34 povezane
Ovo je prvi i poslednji put da smo bili na Evroviziji: Momci iz "Lavine" otkrili šta se dešavalo iza kulisa takmičenja (foto)
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Kapiten rukometaša heroja Srbije: "Najsrećniji sam na celom svetu, ovo je u rangu osvojene Lige šampiona"
Telegraf pre 4 minutajoš 38 povezanih
Penjaroja pred duel sa Crvenom zvezdom: "Derbi je uvek utakmica koja ima posebnu težinu"
Dnevnik pre 2 satajoš 32 povezane