Povezane vesti
Meksiko:Otkrivene laboratorija sa 50 tona sintetičkih droga
RTV 18.08.2018
MEKSIKO SITI - U državi Sinaloa na severu Meksika otkrivena je laboratorija sa oko 50 tona sintetičke droge poznate kao "kristal met", saopštila je danas meksička mornarica. Kako se navodi, laboratorija je otkrivena u operaciji sprovedenoj u… »
Meksiko zaplenio 50 tona metafetamina
IndeksOnline 18.08.2018
SJUDAD MEHIKO – Meksička mornarica je saopštila da je u laboratoriji u meksičkoj državi Sinaloa zaplenjeno 50 tona metamfetamina, sintetičke droge poznate kao “kristal met”. Vojnici su laboratoriju otkrili tokom operacije izvedene u četvrtak u… »
Zaplenjeno 50 tona metamfetamina u Meksiku
Radio 021 18.08.2018
Meksička mornarica je saopštila da je u laboratoriji u meksičkoj državi Sinaloa zaplenjeno 50 tona metamfetamina, sintetičke droge poznate kao "kristal met". Vojnici su laboratoriju otkrili tokom operacije u četvrtak u selu Alkojonki, blizu glavnog… »
Meksiko zaplenio 50 tona metamfetamina
N1 Info 18.08.2018
Meksička mornarica je saopštila da je u laboratoriji u meksičkoj državi Sinaloa zaplenjeno 50 tona metamfetamina, sintetičke droge poznate kao "kristal met". Vojnici su laboratoriju otkrili tokom operacije izvedene u četvrtak u selu Alkojonki, blizu… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 35 povezanih
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Pašalić o objavljivanju podataka iz pasoša: Poverenik je adresa, a ne ja
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih