Povezane vesti
Radnici iz BiH sve više odlaze u Nemačku: Prvi put sam se osetio kao čovek kad sam stigao tamo
Kurir 18.08.2018
Radna snaga sa prostora bivše Jugoslavije dobrodošla je u Nemačku i mnogi u tome vide priliku da dođu do boljeg života. Prema zvaničnim podacima Statističkog zavoda Nemačke, u toj zemlji živi oko 180.950 građana sa područja BiH, i u odnosu na pre sedam… »
Radnička klasa iz BiH odlazi u Nemačku: “Prvi put sam se osećao kao čovek kad sam tamo stigao”
Blic 18.08.2018
Radna snaga sa prostora bivše Jugoslavije dobrodošla je u Nemačku i mnogi u tome vide priliku da dođu do boljeg života. Prema zvaničnim podacima Statističkog zavoda Nemačke, u toj zemlji živi oko 180.950 građana sa područja BiH, i u odnosu na pre sedam… »
Radnička klasa odlazi u Njemačku
Glas Amerike 18.08.2018
Radna snaga sa prostora bivše Jugoslavije dobrodošla je u Njemačku i mnogi u tome vide priliku da dođu do boljeg života. Prema zvaničnim podacima Statističkog zavoda Njemačke, u toj zemlji živi oko 180.950 Bosanaca i Hercegovaca, i u odnosu na prije… »
Vesti dana »
Sudar kamiona i automobila na novom Obrenovačkom putu, povređene dve osobe
Sputnik pre 26 minutajoš 25 povezanih
Napad na Odesu i Herson, ima povređenih; uništen ukrajinski dron koji je leteo ka Moskvi
RTS pre 11 minutajoš 25 povezanih
Hit scena - Jokić zavrteo "somborski ringišpil" Nesrećni Amerikanac nije znao gde se nalazi posle genijalnog poteza Srbina! Snimak zapalio mreže!
Kurir pre 31 minutajoš 43 povezane
Đedović Handanović razgovarala sa najvećim snabdevačima naftnim derivatima o sigurnom snabdevanju domaćeg tržišta
N1 Info pre 21 minutajoš 11 povezanih
Vavedenje Presvete Bogorodice: Zašto se danas ne seče nožem i koje je duhovno značenje ovog običaja
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih