Povezane vesti
Crnogorska sramota ne prestaje! Nedužna Sara 5. Dan u spužu! Mlada Srpkinja u pritvoru zbog lažnih optužbi!
Kurir 18.08.2018
Montiran proces Saru Vidak (20) unapred osudili, stvorili klimu u javnosti protiv nje i na taj način uticali na istražnog sudiju da joj odredi pritvor, kaže advokat Srđan Lješković. Beograđanka Sara Vidak (20) studentkinja je dva fakulteta iako ima… »
Sramno bezakonje! Ministar pravde crne gore direktno kršio pretpostavku nevinosti: Tražio javno da Srpkinju tužilaštvo i…
Kurir 18.08.2018
Crnogorski ministar pravde Zoran Pažin javno je kršio pretpostavku nevinosti sprske devojke Sare Vidak i vršio pritisak na sud da je pritvore i osude! Naime, on je tražio od tužilaštva i pravosudnih organa da slučaju Srpkinje Sare Vidak (20), koja… »
Linta besan zbog hapšenja sare Vidak: Crnogorsko pravosuđe je etnički motivisano
Večernje novosti 18.08.2018
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta kritikuje institucije u Crnoj Gori zbog odluke Suda za prekršaje u Kotoru da beograđanki Sari Vidak (20) odredi pritvor 30 dan. Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta kritikuje institucije u Crnoj… »
Advokat šokiran otkriva kako su kršili zakon i vršili pritisak na Saru da je primoraju da prizna lažne optužbe: Priznaj…
Kurir 18.08.2018
Srđan Lješković, advokat mlade Sare Vidak (20), Srpkinje koja je nedužna zatvorena u ozloglašeni zatvor Spuž, nakon što je sudija u Kotoru lažno optužila za izmišljeni napad, kaže za Kurir da su crnogorski organi unapred osudili jedno nevino… »
Studira dva fakulteta, priča tri jezika: Beograđanku koju je sudija iz Crne Gore nedužnu poslala u zatvor porodica ne sme ni…
Blic 18.08.2018
Nisu mi dozvolili da u spuškom pritvoru posetim ćerku, jer sam ja svedok u slučaju. Ne znam sa kim je moje dete u ćeliji! Ona je devojka van bilo kakvog kriminala, a možda su je smestili sa ubicama - kaže za "Blic" Olivera Vidak- Kovačević, majka… »
Ovo je beograđanka Sara Vidak (20) kojoj crna gora uništava život: Mlada nedužna Srpkinja studira 2 fakulteta, govori 3…
Kurir 18.08.2018
Javnost u Srbiji duboko je potresena nezapamćenim i sramnim atakom na našu mladu i nevinu državljanku Saru Vidak (20), devojku koja studira čak dva fakulteta i govori 3 jezika, a koju je sudija za prekršaje u Kotoru lažno optužila za napad i… »
Vesti dana »
Profil ubice sa Cetinja: Aco Martinović 2005. osuđen zbog nasilja, tražen i psihijatrijski pregled
Telegraf pre 47 minutajoš 18 povezanih
Volodimir Zelenski: "Tramp može da ima odlučujuću ulogu u zaustavljanju Putina"
Telegraf pre 7 satijoš 6 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Izraelski napadi širom Gaze, stradalo najmanje 50 Palestinaca, među njima i deca
Euronews pre 17 minutajoš 4 povezane