Повезане вести

Црногорска срамота не престаје! Недужна Сара 5. Дан у спужу! Млада Српкиња у притвору због лажних оптужби!

Црногорска срамота не престаје! Недужна Сара 5. Дан у спужу! Млада Српкиња у притвору због лажних оптужби!

Курир 18.08.2018
Монтиран процес Сару Видак (20) унапред осудили, створили климу у јавности против ње и на тај начин утицали на истражног судију да јој одреди притвор, каже адвокат Срђан Љешковић. Београђанка Сара Видак (20) студенткиња је два… »
Срамно безакоње! Министар правде црне горе директно кршио претпоставку невиности: Тражио јавно да Српкињу тужилаштво и…

Срамно безакоње! Министар правде црне горе директно кршио претпоставку невиности: Тражио јавно да Српкињу тужилаштво и…

Курир 18.08.2018
Црногорски министар правде Зоран Пажин јавно је кршио претпоставку невиности спрске девојке Саре Видак и вршио притисак на суд да је притворе и осуде! Наиме, он је тражио од тужилаштва и правосудних органа да случају Српкиње… »
Линта бесан због хапшења саре Видак: Црногорско правосуђе је етнички мотивисано

Линта бесан због хапшења саре Видак: Црногорско правосуђе је етнички мотивисано

Вечерње новости 18.08.2018
Председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта критикује институције у Црној Гори због одлуке Суда за прекршаје у Котору да београђанки Сари Видак (20) одреди притвор 30 дан. Председник Савеза Срба из региона Миодраг Линта… »
Адвокат шокиран открива како су кршили закон и вршили притисак на Сару да је приморају да призна лажне оптужбе: Признај, мораш…

Адвокат шокиран открива како су кршили закон и вршили притисак на Сару да је приморају да призна лажне оптужбе: Признај, мораш…

Курир 18.08.2018
Срђан Љешковић, адвокат младе Саре Видак (20), Српкиње која је недужна затворена у озлоглашени затвор Спуж, након што је судија у Котору лажно оптужила за измишљени напад, каже за Курир да су црногорски органи унапред осудили… »
Студира два факултета, прича три језика: Београђанку коју је судија из Црне Горе недужну послала у затвор породица не сме ни…

Студира два факултета, прича три језика: Београђанку коју је судија из Црне Горе недужну послала у затвор породица не сме ни…

Блиц 18.08.2018
Нису ми дозволили да у спушком притвору посетим ћерку, јер сам ја сведок у случају. Не знам са ким је моје дете у ћелији! Она је девојка ван било каквог криминала, а можда су је сместили са убицама - каже за "Блиц" Оливера Видак-… »
Ово је београђанка Сара Видак (20) којој црна гора уништава живот: Млада недужна Српкиња студира 2 факултета, говори 3…

Ово је београђанка Сара Видак (20) којој црна гора уништава живот: Млада недужна Српкиња студира 2 факултета, говори 3…

Курир 18.08.2018
Јавност у Србији дубоко је потресена незапамћеним и срамним атаком на нашу младу и невину држављанку Сару Видак (20), девојку која студира чак два факултета и говори 3 језика, а коју је судија за прекршаје у Котору лажно… »

Вести дана »