Povezane vesti
Sretala sam se sa brojnim predrasudama: Dea Đurđević iskreno o vezi sa 20 godina starijim dečkom, udaji, ali i karijeri!
Kurir 18.08.2018
Dea Đurđević otkriva da li će uskoro stati na ludi kamen, šta joj kažu prolaznici, ali i kada ustaje kako bi u 6.45 časova bila u etru. - Nisam i mislim da nikada neću, ali prosto, šta ću, tako je. Kad god da legnem, isto se teško budim. Ja sam tip koji… »
Voditeljka Dea Đurđević o ljubomori u vezi sa kolegom, mukama na poslu i privatnom odnosu sa političarima (video)
Blic 18.08.2018
Dea Đurđević otkriva za "Scenu" da li će uskoro stati na ludi kamen, šta joj kažu prolaznici, ali i kada ustaje kako bi u 6.45 časova bila u etru. Šta je sve Dea Đurđević otkrila o romansi sa 20 godina starijim kolegom Mladenom Mijatovićem, ali i… »
Vesti dana »

Pucnjava na žurci tokom muzičkog festivala: Užas u Los Anđelesu: Ima mrtvih i više ranjenih
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Litvanska vlada podnela ostavku nakon korupcionaškog skandala premijera Paluckasa
Insajder pre 2 satajoš 3 povezane

Zborovi u Beogradu odali počast žrtvama „Oluje“ pa se uputili do kuće brata Ane Brnabić i premijera Macuta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Ništa ne može da bude iznad volje naroda": Orban se ponovo oglasio o presudi protiv Dodika: "Neprihvatljivo"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana