Povezane vesti
Sretala sam se sa brojnim predrasudama: Dea Đurđević iskreno o vezi sa 20 godina starijim dečkom, udaji, ali i karijeri!
Kurir 18.08.2018
Dea Đurđević otkriva da li će uskoro stati na ludi kamen, šta joj kažu prolaznici, ali i kada ustaje kako bi u 6.45 časova bila u etru. - Nisam i mislim da nikada neću, ali prosto, šta ću, tako je. Kad god da legnem, isto se teško budim. Ja sam tip koji… »
Voditeljka Dea Đurđević o ljubomori u vezi sa kolegom, mukama na poslu i privatnom odnosu sa političarima (video)
Blic 18.08.2018
Dea Đurđević otkriva za "Scenu" da li će uskoro stati na ludi kamen, šta joj kažu prolaznici, ali i kada ustaje kako bi u 6.45 časova bila u etru. Šta je sve Dea Đurđević otkrila o romansi sa 20 godina starijim kolegom Mladenom Mijatovićem, ali i… »
Vesti dana »
"Neka se umiju i onda vrate" Poslanici opozicije prekinuli govor Mrdića, reagovala Brnabić: "Izdrži legendo" (video)
Blic pre 42 minutajoš 45 povezanih
Građani Čačka zgroženi ponašanjem blokadera na trgu pa kažu: Sram ih bilo - 200 pijanih propaliteta gađalo ženu grudvama i misle da su face, opozicija je dotakkla dno
RINA pre 36 minutajoš 34 povezane
"Važne su posete koje se najave" Brnabić: Poseta poslanika Evropskog parlamenta nije preterano bitna
Blic pre 32 minutajoš 13 povezanih
Svi predsednikovi savetnici: Ko je sve pomagao Vučiću „spolja“, od Guzenbauera do „kriminalca u bekstvu“ Ajnhorna
Danas pre 14 satijoš 2 povezane
Vučić: Razgovarao sam sa Bin Zajedom i o NIS-u, već znam ko će biti partner
RTV pre 1 minutjoš 22 povezane