Povezane vesti

Kremlj ne zna ništa o venčanju Šredera, Putin ne može...

B92 19.08.2018
Kremlj nema informacije o budućem venčanju bivšeg nemačkog kancelara Gerharda Šredera te predsednik Rusije Vladmir Putin ne može unapred planirati svoj dolazak. Za sada, nemamo nikakve informacije o venčanju. Za sada nismo doneli odluku u vezi sa… »

Kremlj ne zna ništa o Šrederovom venčanju

Politika 19.08.2018
MOSKVA – Kremlj nema informacije o budućem venčanju bivšeg nemačkog kancelara Gerharda Šredera te predsednik Rusije Vladimir Putin ne može unapred planirati svoj dolazak, piše danas Taš. „Za sada, nemamo nikakve informacije o venčanju. Za… »

Šreder bi Putina na svojoj svadbi: Bivšem nemačkom kancelaru iz Kremlja stigla ova poruka (video)

Kurir 19.08.2018
Kremlj nema informacije o budućem venčanju bivšeg nemačkog kancelara Gerharda Šredera te predsednik Rusije Vladmir Putin ne može unapred planirati svoj dolazak, piše danas Tass. "Za sada, nemamo nikakve informacije o venčanju. Za sada nismo doneli… »

Peskov: Nemam informacije o Šrederovom venčanju

Blic 19.08.2018
U Kremlju nemaju podataka o predstojećem venčanju bivšeg nemačkog kancelara Gerharda Šredera tako da predsednk Vladimir Putin ne može imati bilo kakve planove za posetu, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. "Do sada nismo dobili… »

Putin uhvatio mladu za ruke, pa zaigrali: Pogledajte kako ruski predsednik pleše na svadbi austrijske ministarke (VIDEO)

Kurir 19.08.2018
Ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovao je venčanju austrijske ministarke spoljnih poslova Karin Knajsl, a njegova poseta privukla je mnogo pažnje. Putin je na venčanje stigao sa 10 minuta kašnjenja, a čitava ceremonija je odložena do njegovog… »

Putinovi kozaci najvećim hitom podigli svatove NA noge: Pogledajte zašto su na svadbi austrijske ministrke svi gledali u…

Kurir 19.08.2018
Televizija REN TV objavila je snimak nastupa Kubanskog kozačkog hora na svadbi austrijske ministarke spoljnih poslova Karin Knajsl kojoj je prisustvovao i predsednik Rusije Vladimir Putin. Hor je izveo nekoliko kompozicija, među kojima su i "Mnogaja i… »

Svadba austrijske ministarke video: Kozaci i Putinov ples sa mladom

Večernje novosti 19.08.2018
Televizija REN TV objavila je snimak nastupa Kubanskog kozačkog hora na svadbi austrijske ministarke spoljnih poslova Karin Knajsl kojoj je prisustvovao i predsednik Rusije. Televizija REN TV objavila je snimak nastupa Kubanskog kozačkog hora na svadbi… »

Koja dama bi odbila ovaj ples? (video)

Mondo 19.08.2018
Pogledajte te sigurne korake...Ovako pleše Vladimir Vladimirovič Putin! On pokazuje "majstorstvo pred kamerama", bilo da pozira bez majice na konju, igra sa Tatarima ili vozi "Harli" sa bajkerima, tvrde i američki mediji. Foto: Roland Schlager/pool… »

“Mlada je bila lepa, ali…” Kako je Putin ukrao šou na venčanju austrijske ministarke

Blic 19.08.2018
Prisustvo ruskog predsednika na svadbi austrijske ministarke spoljnih poslova postalo je top tema svetskih medija, a "Njujork tajms" piše da je na venčanju mlada lepo izgledala, ali da je Vladimir Putin "ukrao šou". Putin je manje od dva sata boravio u… »

Njujork tajms: Mlada je bila lepa, ali je Putin ukrao šou

Politika 19.08.2018
„Gospodin Putin je privukao najviše pažnje iako je bio samo jedan od oko 100 ljudi pozvanih na venčanje”, navodi „Njujork tajms” i primećuje da Putin pokazuje „majstorstvo pred kamerama”, bilo da pozira bez majice na konju, igra sa… »

Njujork tajms: Mlada je bila lepa, ali je Putin ukrao šou

Večernje novosti 19.08.2018
"Njujork tajms" primećuje da ruski predsednik pokazuje "majstorstvo pred kamerama", bilo da pozira bez majice na konju, igra sa Tatarima ili vozi "Harli" sa bajkerima. Prisustvo ruskog predsednika na svadbi austrijske ministarke spoljnih poslova postalo… »

Za sat i 20 minuta Putin ukrao šou Njujork tajms: Mlada je bila lepa, ali je ruski predsednik bio zvezda (video)

Kurir 19.08.2018
Prisustvo ruskog predsednika na svadbi austrijske ministarke spoljnih poslova postalo je top tema svetskih medija, a Njujork tajms piše da je na venčanju mlada lepo izgledala, ali da je Vladimir Putin "ukrao šou". Putin je manje od dva sata boravio u… »

Vesti dana »