Povezane vesti
Radonjić: Zamerali su mi, demantovao sam sve
N1 Info 19.08.2018
Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić rekao je pred prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv Salcburga da veruje da može do gola koji će odvesti crveno-bele na korak do plasmana u elitno takmičenje. Krilni napadač crveno-belih postigao je… »
Radonjić: Sve sam demantovao!
Mozzart sport 19.08.2018
„Nepobedivi smo“, puca od optimizma krilni vezista Crvene zvezde. Otkako se prvi put pojavila informacija da se seli u Marselj, u poslu vrednom 12.000.000 evra, nije se Nemanja Radonjić javno oglašavao. Sve do danas, kad je uverio navijače da… »
Zvezdin junak iz Trnave: "Mnogi su sumnjali, a sve sam ih demantovao!"
Sportske.net 19.08.2018
Zvezdu očekuju ključne bitke u Evropi. Nemanja Radonjić je postao heroj navijača Crvene zvezde pošto je svojim golom u Trnavi obezbedio "Crveno-belima" evropsku jesen i još barem šest utakmica u Evropi. Ipak, čini se da će nakon dvomeča u… »
Radonjić: Zamerali su mi prošle sezone da nemam učinak, sada sam demantovao sve
Sportski žurnal 19.08.2018
U Trnavi sam čuo samo naše navijače, činilo mi se kao da igramo kod kuće. Bio sam koncentrisan samo na glas koji mi prija - navodi strelac odlučujućeg gola Radonjić. Golom Nemanje Radonjića osmom minutu prvog produžetka meča protiv Spartaka u… »
Vesti dana »

U ruskom napadu na Sumi povrijeđene 94 osobe dok SAD i Rusija vode pregovore u Saudijskoj Arabiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 16 povezanih

Dve osobe poginule u požaru u Lazarevcu: Vatrogasci ih mrtve izvukli iz stana (video)
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Medicinski izvori: U izraelskim udarima tokom noći ubijene najmanje 23 osobe – među njima i porodica s troje dece
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Nevreme na pomolu! Rhmz upozorava: Od ovog datuma stižu jaki pljuskovi, evo gde će biti najgore
Mondo pre 2 satajoš 11 povezanih