Повезане вести
Радоњић: Замерали су ми, демантовао сам све
Н1 Инфо 19.08.2018
Фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић рекао је пред први меч плеј-офа за Лигу шампиона против Салцбурга да верује да може до гола који ће одвести црвено-беле на корак до пласмана у елитно такмичење. Крилни нападач црвено-белих… »
Радоњић: Све сам демантовао!
Моззарт спорт 19.08.2018
„Непобедиви смо“, пуца од оптимизма крилни везиста Црвене звезде. Откако се први пут појавила информација да се сели у Марсељ, у послу вредном 12.000.000 евра, није се Немања Радоњић јавно оглашавао. Све до данас, кад је… »
Радоњић: Замерали су ми прошле сезоне да немам учинак, сада сам демантовао све
Спортски журнал 19.08.2018
У Трнави сам чуо само наше навијаче, чинило ми се као да играмо код куће. Био сам концентрисан само на глас који ми прија - наводи стрелац одлучујућег гола Радоњић. Голом Немање Радоњића осмом минуту првог продужетка меча… »
Звездин јунак из Трнаве: "Многи су сумњали, а све сам их демантовао!"
Спортске.нет 19.08.2018
Звезду очекују кључне битке у Европи. Немања Радоњић је постао херој навијача Црвене звезде пошто је својим голом у Трнави обезбедио "Црвено-белима" европску јесен и још барем шест утакмица у Европи. Ипак, чини се да ће након… »
Вести дана »
Вучић након обраћања ректора: Окупљени грађани немају емпатију, не желе да се изврши истрага
Данас пре 54 минутајош 3 повезане
(Видео) Заустављају се поред ње и гурају је у ауто! Америчка новинарка отета у Багдаду: Испливао језив снимак, у току потера за осумњиченима
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана